Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?Tegnap a pasim bejelentette,hogy inkább lazitsunk a dolgokon és találkozásnal legyen csak szex inkább. Azt mondta,semmit sem tud, nem tudja mit akar,most ilyenje van és nem tudja,hogy működni fog- e így, úgy érzi,nem érdeklem.

Figyelt kérdés
Állítása szerint megőrül tőlem, mert mindig próbálok kommunikálni a problémákról,de ő ettől menekül.Ebbol már semmi jó nem lesz, ugye ?
2022. júl. 15. 19:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem adok egy hónapot és már kapcsolatban lesz mással. Mindig előadják a nagy dumát, hogy nem bírják ha korlátozzák őket, csak mert gyávák kimondani, hogy bírják ők, csak nem veled.
2022. júl. 15. 21:56
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

"Erre azt mondta,ha igazán akarnam őt, akkr nem lenne nekem ez baj és nem balheznek ezen"

Csak én nem értem, hogy neked mégis miért kéne "igazán akarnod őt", amikor az alapvető igényeitek nem egyeznek, és arról is merőben eltér az elképzelésetek, hogy ki mi szeretne a másiktól?

Ő időnként elköteleződés mentes, probléma mentes szexet akar, te meg feltételezem, hogy - egy kölcsönös érzelmi kötődésen alapuló párkapcsolatra vágynál, amiben a másik társad testileg, lelkileg, jóban-rosszban, és örömmel tölti veled a szabadideje egy részét, plusz van közös jövőképetek.

Abszolút mások az igényeitek, ez nem az kategória, ahol lehetséges valamifajta kompromisszum, alkalmazkodás a másikhoz, stb.

Nem is értem, hogy miért nem köszöntél el tőle akkor, amikor ez kiderült.

2022. júl. 15. 23:30
 33/34 anonim ***** válasza:
86%

26-os Ennyire nem lehetsz hülye!

Igen, valóban nem úgy működik, mint az átlag, semmiféle igénye nincs párkapcsolatban gondolkozni. Elnyűglődik veled a szexért, de most már baromira problémás vagy, úgyhogy kénytelen volt konkrétan megmondani, hogy ne terheld feleslegesen, néha dughattok ha ő igényli.

2022. júl. 16. 01:37
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
"Erre azt mondta,ha igazán akarnam őt, akkr nem lenne nekem ez baj és nem balheznek ezen" Az a jó kis érzelmi manipuláció. Nem szeret téged, csak azzal etetett, hogy ő milyen speciális eset, és neki több idő megszeretni egy nőt, te meg farokcsóválva belementél a kapcsolatba várva, hogy majd idővel beléd szeret. (Eleve én nem is kezdenék párkapcsolatot olyannal, akivel nincs meg a kölcsönös szerelem, de ez mindegy is, engedjük el.) Ez az ember nem alkalmas párkapcsolatra, szakíts vele. És ne add meg neki az örömöt, hogy kihasználjon továbbra is, kérlek szépen. Ne alázd meg magad!
2022. júl. 16. 05:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!