Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?Tegnap a pasim bejelentette,hogy inkább lazitsunk a dolgokon és találkozásnal legyen csak szex inkább. Azt mondta,semmit sem tud, nem tudja mit akar,most ilyenje van és nem tudja,hogy működni fog- e így, úgy érzi,nem érdeklem.
"Erre azt mondta,ha igazán akarnam őt, akkr nem lenne nekem ez baj és nem balheznek ezen"
Csak én nem értem, hogy neked mégis miért kéne "igazán akarnod őt", amikor az alapvető igényeitek nem egyeznek, és arról is merőben eltér az elképzelésetek, hogy ki mi szeretne a másiktól?
Ő időnként elköteleződés mentes, probléma mentes szexet akar, te meg feltételezem, hogy - egy kölcsönös érzelmi kötődésen alapuló párkapcsolatra vágynál, amiben a másik társad testileg, lelkileg, jóban-rosszban, és örömmel tölti veled a szabadideje egy részét, plusz van közös jövőképetek.
Abszolút mások az igényeitek, ez nem az kategória, ahol lehetséges valamifajta kompromisszum, alkalmazkodás a másikhoz, stb.
Nem is értem, hogy miért nem köszöntél el tőle akkor, amikor ez kiderült.
26-os Ennyire nem lehetsz hülye!
Igen, valóban nem úgy működik, mint az átlag, semmiféle igénye nincs párkapcsolatban gondolkozni. Elnyűglődik veled a szexért, de most már baromira problémás vagy, úgyhogy kénytelen volt konkrétan megmondani, hogy ne terheld feleslegesen, néha dughattok ha ő igényli.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!