Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?Tegnap a pasim bejelentette,hogy inkább lazitsunk a dolgokon és találkozásnal legyen csak szex inkább. Azt mondta,semmit sem tud, nem tudja mit akar,most ilyenje van és nem tudja,hogy működni fog- e így, úgy érzi,nem érdeklem.

Figyelt kérdés
Állítása szerint megőrül tőlem, mert mindig próbálok kommunikálni a problémákról,de ő ettől menekül.Ebbol már semmi jó nem lesz, ugye ?
2022. júl. 15. 19:45
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Szerinte ez volt a probléma ami miatt nem működött..kérdeztem ha visszaveszek,működhetne e..azt mondta nem tudja
2022. júl. 15. 20:10
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar veled lenni, csak szexelni. Mivel te többet érzel így ez biztosan nem működne. Ne hagyd magad így megalázni, engedd el.
2022. júl. 15. 20:15
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Összefoglalom: Ha igazán szeretnél, beérnéd azzal, hogy csak együttlétekre találkozunk és csak napi pár szót beszélünk.

Ez nem úgy hangzik, mint egy kapcsolat. A szeretőjével is többet beszél/találkozik az ember.

2022. júl. 15. 20:15
 24/34 A kérdező kommentje:

:(

O speciális fickó. Nagyon érzelmes tud lenni,de sok idő kell neki. Mindegy. Ez úgy ahogy van szar

2022. júl. 15. 20:18
 25/34 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ennyire nem lehetsz ostoba! Jó lenne, ha a férfi működésével tisztában lennél!

Egy férfi mindent megtesz azért

, ami számára értékes! Mindent! A számára hasznos dolgokért csak annyit, hogy éppen megmaradjon és ne kelljen túl sokat beletenni. A hasznos dolgokat le szokták az értékesre cserélni. Van a kacat kategória, amit lábtörlőnek használnak. Üríteni bele… na ez utóbbi vagy a számára! Innen nincs visszaút. Egyedüli út, ha magadba fektetsz, az önismeretbe, ezt a csávót baromi gyorsan ejted és miután képes leszel nőként és nem energia vámpír kent működni a jövőben, keresel egy normális embert magadnak, akit nem űzöl el.

2022. júl. 15. 20:29
 26/34 A kérdező kommentje:
Utolsó: de én teljesen toleráns voltam vele...nem energiavampir ..ez csak neki jött le így,mert teljesen másképp működik,mint az átlag... Én azt se tettem szóvá, ha két,három napig nem beszéltünk és azzal is beértem,ha néhány szót beszéltünk. Akkr volt gond mikor a kérdéseimre nem kaptam választ az utóbbi két hónapban..pl.ilyenekre hogy úgy érzem megvaltoztal,mi a baj, beszéljünk...és semmi
2022. júl. 15. 20:34
 27/34 A kérdező kommentje:
Neki ez balhezas volt
2022. júl. 15. 20:34
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kibeszéléssel készíti elő a talajt a szakításra. Még Te vagy az oka az ő eltávolodásának. Nevetséges. Ilyennek egy férfi inkább nagyon is örül.
2022. júl. 15. 20:48
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezen mit megbeszélni kérdező! A miért is teljesen mindegy

. Döcögősen megy a szekér, csávó menekül tőled, mert nem érted meg, hogy csak üríteni vagy jó neki, mást nem akar, te meg erőszakoskodsz a megbeszéléssel…. Nincs ezen mit megbeszélni!

2022. júl. 15. 21:28
 30/34 anonim ***** válasza:
19%
Úgy rúgnám ki hogy a lába nem érné a földet. Mondjuk nem zaklatott fel a kérdés túlságosan, ez a csepegtetős troll újabb remeke.
2022. júl. 15. 21:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!