Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?Tegnap a pasim bejelentette,hogy inkább lazitsunk a dolgokon és találkozásnal legyen csak szex inkább. Azt mondta,semmit sem tud, nem tudja mit akar,most ilyenje van és nem tudja,hogy működni fog- e így, úgy érzi,nem érdeklem.
Figyelt kérdés
Állítása szerint megőrül tőlem, mert mindig próbálok kommunikálni a problémákról,de ő ettől menekül.Ebbol már semmi jó nem lesz, ugye ?2022. júl. 15. 19:45
12/34 anonim válasza:
Másfél év után készíti elő a talajt a szakításnak. Megelőzheted őt: szakíts Te.
13/34 anonim válasza:
Szívem, ez a pasi csak dugni akar téged, nem kötődik hozzád és nem is szeret.
Keresi a következő nőjét, de néha még szétrakhatod neki.
Kell ez neked?
14/34 A kérdező kommentje:
Az lett neki az utóbbi két hónapban.. elutaztumk kettesben májusban ,eltoltottunk 4-5 napot és utána igényeltem jobban a kommunikációt, és ez neki terhes lett. Előtte nem volt gond.. az utazás után azt éreztem,hogy elkezd kifogásokat keresni és menekül szinte előlem. Tudom hogy neki nagy szabadsagigenye van..sokszor voltam egyedül ,de eltűntem,mert tudtam,hogy ilyen
2022. júl. 15. 20:04
15/34 anonim válasza:
Felejtsd el, ez már most nem párkapcsolat. Ha 1,5 év után nem szeret, soha nem is fog, nincs mire várnod. Dugópatinak jó vagy, de több sosem leszel.
Ha ebbe belemész, csak még jobban szenvedni fogsz!
16/34 anonim válasza:
Heti egy sok? Négy öt együtt töltött nap után sok vagy neki és inkább csak összejárni akar?
Ez nem kapcsolat és a napnál is világosabb, hogy nem egymásnak teremtettek titeket
17/34 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ez így nem jó nekem.ha kijelenti nem érdeklem úgy őt már annyira. Erre azt mondta,ha igazán akarnam őt, akkr nem lenne nekem ez baj és nem balheznek ezen
2022. júl. 15. 20:07
18/34 A kérdező kommentje:
Mármint azon,hogy csak laza talink lenne.
2022. júl. 15. 20:08
19/34 A kérdező kommentje:
Sok vagyok neki elmondása szerint, megfojtom, rátelepszek..Ezt érzi,főleg mikor mondtam neki ,hogy szeretném ha minden héten lenne program és tali.
2022. júl. 15. 20:09
20/34 anonim válasza:
Ha csak baszás kell neki, igazán fizethetne érte. Az életben semmi sincs ingyen, főleg nem a kevés felelősség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!