Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyannal akinek a munkahelye simán biztosít megcsalást?
Hotel alatti étteremben vendéglátóznak evek óta. Sok a buli party rendezvény, jokedv, ők is szoktak néha inni.
A kollektíva nemhogy baráti hanem szinte már családi szintű.
Több szobalány, recepcios csaj, minden van.
Mindenki bír szeret mindenkit, pozitív a légkör.
Parom nagyon helyes, de monogám.
De
Ha akar ki tudna venni szobát egy órara munkahelyi szexhez is.
Megesett már hogy valami raktárban szexelt de az elmondása szerint rég volt.
Csak olyanok miatt nincs nő kilátásban, mert javareszt férfiakkal dolgoznak, mert nagyon kemény talpalós melo, es 2 szobalánybol egyik haverja nöje masik valami vezető nője, harmadik nyomi negyedik öreg. Szoval elmondása szerint nincs is a közelében olyan aki neki kéne.
Ezek mellett vannak olyan alkalmak hogy napkozben leléphetnek 3 óra hosszra. Ez szabadon választható, megbeszélés kérdése csak, azaz vagy huzamban nyom le x órát, vagy 2 részletben Ezeket nekem vagy elmondja vagy nem. Ha lelépett meg olyanokat mond, hogy csak otthon volt addig, mást nem. Megesik hogy el se mondja hogy kiment 3 órára.
Ez mellett ragaszkodó, mindig mondja hogy csak én szamítok, hűséges, mindig rohan velem találkozni ha végzett stb.
De azert nem tudom, inkább szakítsak e...
Nem szerencsétlen típusú férfi. Nagyon is helyén az esze, meg ért is a nőkhöz.
Amúgy korábban azt mondta, mindenhol kamerák, nem is lehetne bent semmit csinálni. Újabban meg: hotelszobát viszont ki lehet venni.
Azaz korábban nekem ferdített erről. Újabb füllentgetés. Vagy ez már hazugság szint?
Nem tudom valójában ki itt a szerencsétlen, meg ki nem. De esélyes, hogy én.
"55# szerinted meg kellene benne bíznom?"
55-ös vagyok.
Igen, meg kellene. A jó kapcsolat alapja a bizalom. Ha igazán szereted, bízz meg benne. A féltékenységből arra következtetek, hogy fontos neked.
Kérdező, fordulj pszichológushoz, komolyan, saját érdekedben.
Nagy szükséged van rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!