Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál olyannal akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyannal akinek a munkahelye simán biztosít megcsalást?

Figyelt kérdés

Hotel alatti étteremben vendéglátóznak evek óta. Sok a buli party rendezvény, jokedv, ők is szoktak néha inni.

A kollektíva nemhogy baráti hanem szinte már családi szintű.

Több szobalány, recepcios csaj, minden van.

Mindenki bír szeret mindenkit, pozitív a légkör.

Parom nagyon helyes, de monogám.

De

Ha akar ki tudna venni szobát egy órara munkahelyi szexhez is.

Megesett már hogy valami raktárban szexelt de az elmondása szerint rég volt.

Csak olyanok miatt nincs nő kilátásban, mert javareszt férfiakkal dolgoznak, mert nagyon kemény talpalós melo, es 2 szobalánybol egyik haverja nöje masik valami vezető nője, harmadik nyomi negyedik öreg. Szoval elmondása szerint nincs is a közelében olyan aki neki kéne.

Ezek mellett vannak olyan alkalmak hogy napkozben leléphetnek 3 óra hosszra. Ez szabadon választható, megbeszélés kérdése csak, azaz vagy huzamban nyom le x órát, vagy 2 részletben Ezeket nekem vagy elmondja vagy nem. Ha lelépett meg olyanokat mond, hogy csak otthon volt addig, mást nem. Megesik hogy el se mondja hogy kiment 3 órára.

Ez mellett ragaszkodó, mindig mondja hogy csak én szamítok, hűséges, mindig rohan velem találkozni ha végzett stb.

De azert nem tudom, inkább szakítsak e...

2022. júl. 6. 09:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:

Az hogy valaki munkahelyen szexel, szerintem az is red flag.

Mások szerint nem, hát sok sikert ilyen partnerhez akkor.

2022. júl. 6. 13:45
 52/67 anonim ***** válasza:
98%

#16 az egészségügy nem így működik, sőt ott sokkal jobban le tudod ellenőrizni a párodat. Pl apám szívsebész (anyám nővér de nem a kórházban jöttek össze), és ha otthon leülünk és próbálunk kitalálni családi programot, előveszi a beosztását és órára pontosan tudjuk h mikor kinek hogyan fog asszisztálni vagy operálni, de ha arra gyanakodnánk h ő kérte h így legyen megírva (és ilyen soha nem fordult elő, h megkérdőjeleztük volna amit mond) akkor egész nyugodtan felhívhatod a beteg hozzátartozóit, mert nekik megvan a telószámuk. Plusz sose jár konferenciákra, pedig kéne neki, de leszarja mert a feleségével akar lenni, illetve ha behívják a kórházba, mi is halljuk a telefonbeszélgetést. Munka után meg azonnal hazajön, 3 megfeszített műtét után amiből kettőt operáltál, a harmadikban meg asszisztáltál, senkinek nincs ereje eljárogatni a haverokkal. Örül ha él.

De ez a legtöbb eü dolgozóra igaz, csak nyilván máshogy, más példákkal. El lehet sunnyogni, valóban, de nyugodt lehetsz h arról másnap minden kórházi dolgozó tudni fog, most is volt ilyen botrány és anyámat is teperte már le orvos akarata ellenére.

Szval szerintem nincs olyan munka, amiben könnyű megcsalni a párodat, főleg nem az egészségügy.

2022. júl. 6. 13:53
 53/67 A kérdező kommentje:

De pont az egészségügyből hallom a legtőbb szexsztorit.

Vannak ugyan pl tescos árufeltöltös sztorik is, irodaik is biztos, taxis, kalauzos pizzafutarosak, strandos, de azért a vendéglátás- szórakoztatoipar vagy az egeszségügy viszi a pálmát szerintem fej fej mellett.

2022. júl. 6. 13:59
 54/67 anonim ***** válasza:
100%
De pont ezt mondom, lehet h sok a szex sztori, de egy napnál tovább nem tudod titokban tartani, mert aki falaz neked, attól meghallja egy nővér, aki szétkürtöli mindenkinek. Ha a párod eü dolgozóként megcsalna, arra azonnal rájönnél, persze ha kicsit körbekérdezel.
2022. júl. 6. 14:01
 55/67 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha megbíznál a párodban?
2022. júl. 6. 14:06
 56/67 anonim ***** válasza:
98%

Ha volt olyan jófej barátod, akiben maximálisan bíztál, akkor miért mentetek szét? Ő hagyott ott? Vele szemben is féltékenykedtél?

Idős férfi vagyok, sok mindent megértem az életben, ezért ezt tanácsolom:

- akkor ismerkedtetek meg ugyan, amikor még nem tudtad, hogy hol dolgozik, de amikor megtudtad, akkor miért nem szakítottál azonnal?

- nem állítom, hogy a fiúd igazat mond, de ő már kiköpheti a lelkét is, akkor is féltékenykedni fogsz rá,

- az első néhány válaszoló után arra gondoltam, hogy igazad lehet, amit most sem zárok ki, de Te GYANAKODSZ, de nem győződtél meg semmiről, tehát csak FELTÉZTELEZEL esetek.

- ezek után én is azt javaslom, hogy szakíts (el is döntötted már a fejedben), mert így csak magad emészted, rövidesen ő is kikészül, ha kutakodsz utána és közben múlnak az évek felettetek.

-

2022. júl. 6. 14:07
 57/67 anonim ***** válasza:
97%

#52: Én nem vonom kétségbe, hogy nálatok ez így van, de az is igaz amit én írtam (covid előtti idők).

Igaz, vidéki és nem fővárosi kórházról van szó. Vannak osztályos (vagy szakrendelős) orvosok is, akik nem a műtőben töltik a fél életüket. Azért ne dugjuk már a fejünket a homokba. Az eü. is olyan munkahely ahol az összezártság miatt bizony összejönnek egymással a kollégák. Aki ezt nem akarja tudomásul venni az struccpolitikát folytat. Egy kisebb kórházban név szerint tudja mindenki, hogy ki kivel van (volt) együtt, csak ezt nem hangoztatják, de attól még megtörténik. A kongresszusokról nem is beszélve! Tudok olyanokról akik így jöttek össze.

DE! Tisztelet a kivételnek! Az is igaz, hogy NEM mindenki csinálja.

2022. júl. 6. 14:11
 58/67 A kérdező kommentje:

Az még nem hatott meg önmagában, hogy vendéglátózik. De az már igen, hogy szexelt munkahelyen és hotelszobát bármikor kivehet, a kollektíva pozitív jokedvű egymast ölelgetőzőesen puszilgatósan baráti viszonyos, (lusta vagyok összeszedni a sok apró egyebet a felsoroláshoz)

Akiben bíztam, abbol szimplan kiábrandultam egy kesőbb kiderult fetise miatt. Kb azonnal jozanodtam ki belole. Vagy undorodtam meg. Ezert vége.

Parom a féltekenysegnek nem ad helyt, semmi ilyet nem tudok vele megbeszelni, rövidre zár közhelyekkel, már témába sem hozok semmit.

Igen feltételezéseim vannak, de ez engem felemészt, nincs nekem erre szükségem, hogy vergődjek.

Nem kutakodom, ahhoz lusta vagyok. Meg nem akarnám saját magam idegesíteni.

55# szerinted meg kellene benne bíznom? Én nem tidom meg kellene e benne bíznom. Meg akarjak e benne bízni. Mire fel? Vagy csak úgy? Miert ne?:D

Ok eü nem téma.

2022. júl. 6. 14:15
 59/67 A kérdező kommentje:

Folyamatában lett beadagolva nekem a munkahelyi szex.

A hoteles partykrol a napokban adott csak tudomást. Mert meghívott hotelszexre munkaidőben. Eddig ezt ugy nem is mondta. Csak azt hogy de ez munkahely meg komolyan veszi meg nehéz meg kimeríti. Valahogy a hotelszobatéma el volt edsig kerülve.

(Mellesleg az előző régi munkehelyén még pr.stik is dolgoztak nagynevű hotelben. Nem mintha eh számítana bármit is)

2022. júl. 6. 14:24
 60/67 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen palid.
2022. júl. 6. 15:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!