Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyannal akinek a munkahelye simán biztosít megcsalást?
Hotel alatti étteremben vendéglátóznak evek óta. Sok a buli party rendezvény, jokedv, ők is szoktak néha inni.
A kollektíva nemhogy baráti hanem szinte már családi szintű.
Több szobalány, recepcios csaj, minden van.
Mindenki bír szeret mindenkit, pozitív a légkör.
Parom nagyon helyes, de monogám.
De
Ha akar ki tudna venni szobát egy órara munkahelyi szexhez is.
Megesett már hogy valami raktárban szexelt de az elmondása szerint rég volt.
Csak olyanok miatt nincs nő kilátásban, mert javareszt férfiakkal dolgoznak, mert nagyon kemény talpalós melo, es 2 szobalánybol egyik haverja nöje masik valami vezető nője, harmadik nyomi negyedik öreg. Szoval elmondása szerint nincs is a közelében olyan aki neki kéne.
Ezek mellett vannak olyan alkalmak hogy napkozben leléphetnek 3 óra hosszra. Ez szabadon választható, megbeszélés kérdése csak, azaz vagy huzamban nyom le x órát, vagy 2 részletben Ezeket nekem vagy elmondja vagy nem. Ha lelépett meg olyanokat mond, hogy csak otthon volt addig, mást nem. Megesik hogy el se mondja hogy kiment 3 órára.
Ez mellett ragaszkodó, mindig mondja hogy csak én szamítok, hűséges, mindig rohan velem találkozni ha végzett stb.
De azert nem tudom, inkább szakítsak e...
Nem létezik olyan munkahely ami megcsalást biztosít :D
Emberfüggő, felfogás függő a megcsalás egy döntés, nem az határozza meg, hogy mit dolgozik az illető. Megcsalhat egy bolti eladó is, ahogy lehet hűséges egy vállalat vezető, igazgató is.
Erős komplexust, bizalmatlanságot sugallnak a válaszaid ahogy a kérdésed is, szerintem ezt magadban kellene rendezned mert attól, hogy ráfeszülsz ugyanúgy megcsalhatnak, ha pedig nem csal a párod csak idegesíted ezzel.
"Szoval elmondása szerint nincs is a közelében olyan aki neki kéne."
Nekem ez szúrt szemet. Mi lenne, ha lenne olyan a közelében? Az a hűség, ha nincs olyan a közelemben, akivel megcsallak? Fura gondolkodás.
De kérdező, az is fura, hogy neki minden nap el kéne számolnia, hogy mikor hány órára ment ki munkából. Én is ki szoktam menni napközben, mert rugalmas a munkaidőm, és csomó mindent csak napközben lehet elintézni, de ilyesmiről sosem számolok be a páromnak, ha nincs különösebb oka, tehát mikor megkérdi, milyen napom volt, nem sorolom fel, hogy 10 óra 20 percig az irodában voltam, aztán 30 percre kimentem a boltba/bankba/csomagpontra, stb. De ha mondjuk összefutnék egy ismerőssel, akitől visszahallaná, hogy napközben 10:42-kor látott engem tök máshol, mint a munkahelyem, akkor sem az lenne a párom első gondolata, hogy biztos megcsalom....
Én mikor vendéglátoztam(szórakozóhely) minden napra lehetett volna másik pasim, ha akartam volna.
A férfiak meg ezt élvezik is, hogy berepülő nő1, nő2, nő3.
Vajon melyiknél lesz a nem nem nem ből igen?
Köszi a válaszokat amik voltaképp ahogy látom összességében, inkabb mellette szólnak, de nekem ez nem megy igy hosszu távon az biztos.
Ez nekem egy rövidtávu laza kapcsolat már csak, komolyságát elvesztette.
Nyilván ha neked ez nem megy, akkor az a legtisztább, ha szakítasz.
De csak úgy mondom, hogy én pl. nem vendéglátózom, és így is lehetne minden napra másik pasim, ha akarnék. De nem akarok. Ez a lényeg... Nem a lehetőség megléte, hanem döntés kérdése.
Édesem. Azért nem mindegy az szerintem hogy valaki szexbárban dolgozik e vagy gyarban gájázik e.
Jóképü e vagy foga sincs.
Ne engem nézz mar betegnek azert mert tudom melyik pasinál kb mi merre hány méter.
Meg ne tegyünk már ugy mintha a pasik arról lennének híresek mekkora egy szentek. Pláne azok akiknek csettintés egy egy nő.
És csupán elvi alapon hűek max. Ki tudja meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!