Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlgondolom? Vagy aggódnom kéne?
Hát nem tudom. Nekem fura, hogy a pasid a nőt védi.
Mármint elképzeltem, hogy ha nekem ajánlaná fel valami ellenkező nemű ismerősöm, hogy aludjak nála kettesben, akkor én magam mondanám a páromnak, hogy nem tudom hogy gondolja, és hogy inkább hanyagolni fogom ezek után...
Szóval nem hinném, hogy meg akarna csalni vagy ilyesmi, de furcsa, hogy neki ennyire természetes, hogy valaki rámászik, és nem is tervezi leállítani...
Vissza lett utasítva, be lett számolva róla, ügy lezárva az ő szemszögéből, nem akar belőle balhét, mivel nincs min balhézni.
Én sem örülnék neki, ha xy-t akivel a továbbiakban nekem kell majd dolgoznom, zaklatná, befenyítené, aki hozzám tartozik. Ezzel nem konkrétan őt védem, hanem a saját nyugalmam. Ha szükségét érzed beszélj vele, hogy azért az ilyen ajánlatokat hanyagolja, mert elég gáz, persze normális hangnemben.
32/f
A párod visszautasította, 1 pont neki.
A nő pasikat hív fel a lakására, amikor nincs otthon a párja, persze, ezt most itt valaki komolyan elhiszi, hogy PUSZTÁN szívjóságból, ugyan már.... Ész megáll. Közvetlen, persze. Én is az vagyok, de akkora ordas sem vagyok, mint a csaj...
Én tartanék, főleg ha ilyen vehemesen védi.
Kettes vagyok. Én bírlak a válaszaid alapján tisztelt Kalap úr. De sok esetben nem pont a gyanú elterelése miatt beszél valaki arról, akinek - ebben az esetben- a kérdezőnek tartania kéne?
Mondjuk rosszul fogalmaztam, nem a nőtől kell tartani, hisz ha el akarja csábítani apucit akkor nem tudsz vele mit csinálni. Kérdés az, hogy a párod mit gondol. Nem vagyok alpári nő, de egy ilyen kolleginát olyan szívesen kivinném a pusztába mínusz 30-ba meztelen hogy nem igaz.
Mindegy, lényeg a lényeg, hogy én azért résen lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!