Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek túlgondolom? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlgondolom? Vagy aggódnom kéne?

Figyelt kérdés
Egyik nap párom kolleganője felajánlotta a páromnak, hogy aludjon legközelebb nála éjszaka, ha esti műszakből megy majd vissza reggelre a munkahelyére, mert hogy közel van a lakása a munkahelyéhez. Hozzátette, hogy gáz nem lesz, mert az ő párja éjszakás, szóval csak ketten lennének. Szintén hozzáfűzte viccesen, hogy megvan neki a havija, szóval nekem nem lenne okom a féltékenykedésre... a párom természetesen nem élt az ajánlattal, nem fog nála aludni. Viszont így is nagyon berágtam, mert tegnap felmerült a téma, hogy arra a bizonyos kolleganőre eléggé haragszok. A párom félve megkérdezte, hogy ugye ha találkozok vele nem fogok vele úgy beszélni, mintha meg akarnám ölni? Mondom dehogynem. Erre elkezdte bevédeni a lányt, hogy csak kedves akart lenni, ő ilyen, nagyon közvetlen, és nem szeretné, ha tönkremenne a barátsága azzal a kölleganővel, mert szereti hogy a lány állandóan csacsog, be nem áll a szája, kedveli a személyisége miatt. Kéne tartanom valamitől? Vagy túl szigorú vagyok?

2019. febr. 1. 11:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

# 18-as vagyok

Sejtettem, írtam én is, hogy nekem is van egy ilyen típusú nő a munkahelyemen. Azért is írtam, hogy jellemzően defektesek ezek, a saját kapcsolatuk sem szokott túl sokáig tartani. Ez a nő is ilyen, nem marad meg mellette senki, és ugyanígy nyomult más nős férfire is még akkor is, amíg épp tartott a kapcsolata- ami persze hogy sz-r volt. Jellemzően hol van valakije, hol nincs, de ahogy egy férfi kollégám is korábban megjegyezte, nem bírják vele sokáig a férfiak vele a természete miatt, max 1-2 év.

Már ezekből a viselkedésjegyekből levontam, hogy ugyanaz a kategória, mint a fenti szitu és ez az attention whore-kodás, meg a pucsítás, és a többi középpontban akarok lenni dolog. Gondolom ezek mellett nyomatja még állandóan ő is az erőltetett szexuális vonalú, kétértelmű, ám igen erőltetett megjegyzéseket, "vicceit" a kollégáinak, csak, hogy figyelmet kapjon: bókot, visszajelzést csikarjon ki.

Ezek nagyon erőltetett dolgok, nekem pl nem túl nőies viselkedés és sok férfinek sem az. Ha a párod nem vevő rá, ráadásul látja ő is ezeket, akkor a fejére is állhat, csak szánalmas lesz.

2019. febr. 3. 12:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Túlgondoltad. Szerintem nem kéne tartanod semmitől. Ha kapott volna az alkalmon, akkor rögtön átmegy, nem szalasztja el. Tehát a párod szerintem hűséges mindenképpen, neki fontos ez; de azért természetesen sose aludjon nála; és szerintem ennyi. Ez elvárható, és ennyi, és nem kell tovább túlgondolni.
2019. aug. 18. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!