Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlgondolom? Vagy aggódnom kéne?
# 18-as vagyok
Sejtettem, írtam én is, hogy nekem is van egy ilyen típusú nő a munkahelyemen. Azért is írtam, hogy jellemzően defektesek ezek, a saját kapcsolatuk sem szokott túl sokáig tartani. Ez a nő is ilyen, nem marad meg mellette senki, és ugyanígy nyomult más nős férfire is még akkor is, amíg épp tartott a kapcsolata- ami persze hogy sz-r volt. Jellemzően hol van valakije, hol nincs, de ahogy egy férfi kollégám is korábban megjegyezte, nem bírják vele sokáig a férfiak vele a természete miatt, max 1-2 év.
Már ezekből a viselkedésjegyekből levontam, hogy ugyanaz a kategória, mint a fenti szitu és ez az attention whore-kodás, meg a pucsítás, és a többi középpontban akarok lenni dolog. Gondolom ezek mellett nyomatja még állandóan ő is az erőltetett szexuális vonalú, kétértelmű, ám igen erőltetett megjegyzéseket, "vicceit" a kollégáinak, csak, hogy figyelmet kapjon: bókot, visszajelzést csikarjon ki.
Ezek nagyon erőltetett dolgok, nekem pl nem túl nőies viselkedés és sok férfinek sem az. Ha a párod nem vevő rá, ráadásul látja ő is ezeket, akkor a fejére is állhat, csak szánalmas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!