Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál olyannal akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyannal akinek a munkahelye simán biztosít megcsalást?

Figyelt kérdés

Hotel alatti étteremben vendéglátóznak evek óta. Sok a buli party rendezvény, jokedv, ők is szoktak néha inni.

A kollektíva nemhogy baráti hanem szinte már családi szintű.

Több szobalány, recepcios csaj, minden van.

Mindenki bír szeret mindenkit, pozitív a légkör.

Parom nagyon helyes, de monogám.

De

Ha akar ki tudna venni szobát egy órara munkahelyi szexhez is.

Megesett már hogy valami raktárban szexelt de az elmondása szerint rég volt.

Csak olyanok miatt nincs nő kilátásban, mert javareszt férfiakkal dolgoznak, mert nagyon kemény talpalós melo, es 2 szobalánybol egyik haverja nöje masik valami vezető nője, harmadik nyomi negyedik öreg. Szoval elmondása szerint nincs is a közelében olyan aki neki kéne.

Ezek mellett vannak olyan alkalmak hogy napkozben leléphetnek 3 óra hosszra. Ez szabadon választható, megbeszélés kérdése csak, azaz vagy huzamban nyom le x órát, vagy 2 részletben Ezeket nekem vagy elmondja vagy nem. Ha lelépett meg olyanokat mond, hogy csak otthon volt addig, mást nem. Megesik hogy el se mondja hogy kiment 3 órára.

Ez mellett ragaszkodó, mindig mondja hogy csak én szamítok, hűséges, mindig rohan velem találkozni ha végzett stb.

De azert nem tudom, inkább szakítsak e...

2022. júl. 6. 09:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:
Te bíznál ilyenben?
2022. júl. 6. 09:45
 12/67 anonim ***** válasza:
100%

Sztem inkább szakíts :D Előb-utóbb a srác fog veled,ha így állsz hozzá.

Kisebbségi érzésed van mellette amúgy, a külsődet illetően?

Az én párom is tipikus jó pasi, aki a nők többségének bejön és amikor egyedülálló volt, szépen ki is használta, kapcsolatban viszont soha, azt mindig komolyan vette és veszi is.

Eleinte nekem is egyfolytában az járt a fejemben, vajon mikor és kivel fog megcsalni? Aztán rájöttem, hogyha így gondolkodom, saját magam fogom kinyírni a kapcsolatomat az indokolatlan önbizalomhiányommal. Megváltoztam fejben, és visszagondolva elég nevetséges volt a gondolkodásom.

A fő kérdés, hogy amikor a párod munkahelyen szexelt, akkor független volt vagy sem? Ha igen, teljesen feleslegesen aggódsz.

2022. júl. 6. 09:50
 13/67 anonim ***** válasza:
75%
Gondolj bele, hogy te is mennyi kísértésnek vagy kitéve. Gondolom, alkalmanként betalálnak Facebookon, stb idegen férfiak. Neked, mint nőnek sokkal több lehetőséged lenne félremenni. Gondolom jólesik, hogy a párod megbízik benned.
2022. júl. 6. 09:57
 14/67 A kérdező kommentje:

Tegnao kiment 3 óra hosszra.

Azt még mindig nem mondta nekem el.(nem tudja, hogy tudom)de elmondása szerint mindenrol beszámol, de pl azt sem mondta el hogy haverjai mentek be hozzá.

Egy rakat mindent nem tőle tudok meg. Lehet nem tartja fontosnak elmondani, vagy lehet sunnyog.

2022. júl. 6. 10:02
 15/67 A kérdező kommentje:

13# nekem senki nem kell. En olyan nő vagyok aki ha szerelmes akkor minden mas férfi csak emberszinten van nekem. A férfiak viszont másak.

12#Nincs kisebbségi komplexusom, én már ezt elengedtem. Előző kapcsolataimban volt, ma már ugy vagyok vele ha csunyan is kellek akkor kellek, ha nem, akkor el lehet menni.

2022. júl. 6. 10:04
 16/67 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem az illető személyiségén múlik, hogy félre fog e lépni vagy sem. Ez mindenkinél fejben dől el, akarat kérdése.

Abban viszont igaza van a kérdezőnek, hogy vannak olyan munkahelyek amik "lehetőséget teremtenek" ilyesmire. Pl: az egészségügyben elég sok ilyen sztorit hallottam ismerősöktől (éjszakai ügyelet, orvosi szoba stb).

De az mindig egy adott emberen múlik, hogy kihasználja e a lehetőséget vagy nem él vele!

Ha te nem bízol a párodban ilyen téren, akkor inkább ne legyél vele, mert az mindkettőtöknek rossz lenne hosszabb távon (A párkapcsolat egyik fontos alapja a bizalom. Ha ez nincs meg akkor nincs értelme az egésznek).

2022. júl. 6. 10:11
 17/67 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Na, ez engem is érdekel. :P xD

2022. júl. 6. 10:13
 18/67 anonim ***** válasza:
100%
Fojtogató az olyan partner, akinek minden percről be kell számolni. Stopperrel méred mikor ér haza? Véletlenül találkozik egy ismerőssel és 1 órával később ér haza, akkor már tuti megcsalt? Az önbizalmadat fejleszd és ne akard rövid pórázon tartani, mert elveszíted.
2022. júl. 6. 10:14
 19/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem elmondanád ezt az eszmefuttatást, úgy otthagynálak, hogy hátra se néznék.
2022. júl. 6. 10:16
 20/67 anonim ***** válasza:
29%
Amúgy szerintem a munkanélküliek a legnagyobb megcsalók, van egy olyan megérzésem.
2022. júl. 6. 10:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!