Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem újabban sokat chatel egy fiatal lánnyal a munkahelyéről (tovább lent)?
Egész nap írogat neki, flörtölgetnek is, a gyerekeinkről is szokott neki írni, képet küldeni stb.
Újabban pedig hívogatja is ilyen-olyan összejövetelekre, igaz, nem randi, hanem baráti iszogatós összejövetelek, de...
Nagyon elkeserítő, hogy mindezt az orrod előtt teszi.
Sokkal több ez mint barátság, ha már eljutottak a flörtölésig...
Szia, sajnálom, hogy ezt éled át, szörnyű lehet most neked :(
Az én véleményem, hogy ez már több, mint munkatársi kapcsolat. Mi beszélni valójuk van egészen nap? Esetleg férjedet kérdezted már?
Mondjuk én várnék még, főleg, ha nem tudja, hogy belelátsz a chartelésbe, ez nagy előny.
Nem tudom ki hogy van vele, de nálunk a gyerekekről nem töltünk fel semmit a közösségi oldalra, még anyósnak sem küldök messengeren, mert tudom, hogy továbbküldené minden szomszédnak, barátnőinek, férjem exének (nagyon jóban vannak) így előhívattunk pár képet, azt csa.
Nagyon nem szeretném, ha a gyerekem képe más birtokába jutna. Ezt ne engedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!