Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Baj ha én ettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Baj ha én ettől többre vágyom?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel még nem mondtuk ki hogy együtt vagyunk, de mindketten együtt tervezünk és tudjuk, hogy nincsen senki a másiknak.

Már lassan 9 hónapja ismerjük egymást, komolyabbra pár hónapja fordult a dolog. Igaz interneten ismerkedtünk és nem sokszor volt lehetőségünk találkozni, viszont nagyon sokat beszélünk már a kezdetektől.

Az a helyzet, hogy én szeretem őt és vágyom a testi érintésekre is, legyen az egy ölelés, kézfogás, csók vagy barmi. Nekem ő lenne minden téren az első. Normális hogy többre vágyom már?

Ő idősebb több évvel és tudom, hogy amúgy is zárkózott személyiség, plusz a múltban is történtek olyan dolgai, ami miatt óvatosabb. De sokszor azt érzem, hogy nem tetszik neki a külsőm és ezért nem lép. Mit kellene tennem, várjak türelemmel? Örülök hogy nem siettet dolgokat, csak valahogy már többre lenne szükségem.

21/l 28/f

2018. okt. 14. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
56%
Elképzelhető hogy valami szexuális defektje van neki. Lehet impotens vagy korai magömlése van. Fél belemenni a keményebb szexbe. Vele beszéld meg és mondd neki hogy legyen szex.
2018. okt. 14. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk "plusz a múltban is történtek olyan dolgai, ami miatt óvatosabb". Ezeket jobb lenne tudni mik?

Különben csábítsd el,egészséges férfi nem tud ellenállni egy nőnek,maximum ha valami megcsalás lenne.

2018. okt. 16. 19:13
 3/3 he84 ***** válasza:
Hidd el kérdező, hogy sokszor nem a külső az oka és nem az adott nő, ha valaki lassabb tempóban halad, sok más oka lehet. Például korábbi rossz tapasztalat, félénk, ilyen természetű, bántja valami más ügyben, szégyenlős stb. Legyél türelmes, megértő, petting-eljetek eleinte sokat, aztán majd csak lesz több. És persze legyél vele még őszinte is, bátorítsd néha óvatosan, de ne nagyon nyomulj, mert az ijesztő lehet.
2018. okt. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!