Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan férfit találni, akinek egy nőre (nem többre) és ezáltal normális párkapcsolatra van igénye?
Igen lehet. Az ismeretségi körömben elég sok van. Meglepő, de a nők/lányok marhára nem tudják értékelni manapság a normális pasikat.
Persze tudom, hogy kívülről nézve minden más, mint aki éppen az adott kapcsolatban van. De a környezetemben több olyan férfi is van (jórészt 30-40 közöttiek), akiket sokra tartok emberileg és látszólag a párjukkal is rendesek, de a csajoknak semmi nem elég. Szegény pasik a fejük tetejére is állhatnak, mégsem jó semmi :-(
31/N
Én csak hűséget és irántam való szerelmet/szeretetet, tiszteletet várok el és adok.
Érdekes, amikor megtudtam, hogy meg vagyok csalva, beígértem ugyanezt (megtehettem volna, a külsőmmel semmi gond, 25 évesnek néznek max), de nem vagyok olyan gerinctelen, hogy meg is tegyem, inkább egyenes embernek tartom magam. Na szóval amikor cserébe a megcsalást beígértem, akkor meg kitört a felháborodás, stb.
Ja, és annak ellenére, hogy hűséges vagyok és voltam, a hűtlen exemtől megkaptam a HPV-t..... CIKI!!! Nem elég a lelki megaláztatás, még ez a HPV is kijutott nekem, aki nem léptem félre....
Van csak ti nem becsülitek meg mindig a szar alakokkal foglalkoztok akik leasz@rnak mert az olyan elérhetetlen,
aztán meg rinyáltok.
28F
jesszusom. "ihatok egy pohár vizet?"
minek kérdezel hülyeséget?
nem, nem lehet... én voltam az utolsó ilyen ffi, de most már nős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!