Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet olyan férfit találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan férfit találni, akinek egy nőre (nem többre) és ezáltal normális párkapcsolatra van igénye?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 12:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Kedves A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:09!

Félre ne értsd nem támadni akarlak, de

én igen is megbecsülöm, (és még nagyon sokan) az olyan férfit (jelen esetben a férjemet) aki hűséges, tisztességes, őszinte, tisztelettudó stb. Megbecsülöm és ugyan ezt kapja vissza tőlem is. Nem pazaroltam az időmet soha "felesleges" emberekre.

A kérdezőnek: biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni azt az embert akire vágysz. A keresztapám (40 éves) ugyanebben a cipőben járt és úgy néz ki, hogy ő is megtalálta akit keresett. Ő is ebből a normális pasi kategóriából való. (Amúgy a barátnőjének pont ugyan ilyen "elvárásai" voltak mint neked és megtalálta a tökéletes embert) Sok szerencsét kívánok!

Egy 26 éves anyuka

2011. febr. 11. 14:00
 12/26 anonim ***** válasza:

Lehetni éppen lehetne ha nem nőtt volna akkora sövény az irreális elvárásokból hogy szinte képtelenség átugrani. Ha normális és toleráns vagy, tudsz írni olvasni illetve gondolkodni, akkor is a süllyesztőben végzed. "Izgalmas" taplóknak áll a világ manapság. Legyen a leányzó 26 vagy 35, egyszerűen szinte lehetetlen manapság extra külsőségek nélkül felkelteni valakinek a figyelmét. Kétszer elvált, három gyereke van, de csak szuperkülsejű gazdag úriember jöhet szóba. Hát sok szerencsét hozzá.

Továbbá mielőtt bárki megvádolna nem a levegőbe beszélek. 33 éves vagyok és férfi, imígyen van miből véleményt formálni.

2011. febr. 11. 14:26
 13/26 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

A férjem nem gazdag (csak adósságot hozott a házasságba) szerencsére nem is "szuperkülsejű" (tökéletesen megfelel külsőre is). Nekem kedves, szexi, okos, jó pasi. Sajnos engem a külsőm miatt rengeteg hátrány ért (a pasik azt gondolták, hogy aki szép az csak arra jó- szerencsére van annyi eszem, hogy ezeket azonnal leépítettem és soha semmi közöm nem volt hozzájuk). A munkahelyemen a tiszteltet is nagyon nehéz volt pont emiatt kivívnom. Teljesen igazad van az extra elvárásokról, de a kérdező hölgy csak egy tisztességes őszinte férfit szeretne maga mellé. Ne haragudj nem kioktatni akartalak

A 26 éves anyuka

2011. febr. 11. 14:40
 14/26 anonim ***** válasza:

nehéz lenne megmondani, hogy hol vannak a nem szar alakok. mindenesetre szeretném azt hinni, hogy én közéjük tartozom, és én is kifejezetten egy lányt szeretnék, és vele csakis komoly kapcsolatot. Nekem jelöltem is van, a probléma, hogy Ő ezt nem így gondolja, de hát ez van.

szóval vannak még ilyenek, elszórva az ország területén, de azért tényleg jól elvannak bújva :)

ha 25 lennél és nem lenne "Ő" az még beleférne :)

23f

2011. febr. 11. 16:42
 15/26 anonim ***** válasza:

Meglepő, mennyi ember (nők és pasik is) ír ide, akiknek még 28-33 éves korára sem sikerült egy normális kapcsolatot kialakítania és ezért mindenkit hibáztat, csak önmagát nem!

Azt nem tudom, a kérdező hány éves, ha nagyon fiatal, talán ez lehet a gond. Ebben a korosztályban még nehéz olyan pasit találni, aki meg akarna állapodni. De ha jóval húszon felüli, akkor rá is vonatkozik:

Sajnálom, a hiba a ti készüléketekben van, bár ezt soha nem fogjátok beismerni és itt bukjátok az egészet!

Az én korosztályomban (30-as) rengeteg boldog kapcsolatban, házasságban élő embert ismerek, akik egyáltalán nem gazdagok (a pasi sem!!!!), nem is különlegesek, vannak köztük nagyon helyesek, kevésbé helyesek, több évtizede szerelemben élők.

Én is találtam olyan párt, akivel boldog vagyok, aki szeret, nem használ ki, tisztel és megbecsül.

Nem mondom, hogy nem voltak rossz tapasztalataim. Volt, nem is egy és neki is. Már majdnem feladtuk, mire megtaláltuk egymást.

Viszont a kapcsolatunknak főleg a kezdeti időszakában sok vitát kellett megbeszélnünk, sok különbözőséget összehangolnunk, rengeteg szeretettel és megértéssel fordulnunk egymás felé és nem feladni az első komolyabb nézeteltérésnél azzal, hogy: na, ez is olyan, mint a többi.

Szóval nem kell feladni, mert van remény!

2011. febr. 11. 16:45
 16/26 anonim ***** válasza:

Tisztelt A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:42!

Ugye ez nem a 26 éves anyukának szólt? :)

2011. febr. 11. 19:09
 17/26 anonim ***** válasza:

13:09 vagyok

Kedves 26 éves anyuka szerencséd volt és a párodnak is veled. További sok sok boldog évet nektek eggyütt :)

Kedves? 16:45 válaszoló

Köszönom a kioktatást az összes olyan szerencsétlen bal@sz nevében is "akiknek még 28-33 éves korára sem sikerült egy normális kapcsolatot kialakítania és ezért mindenkit hibáztat, csak önmagát nem!"

És örülünk hogy megtudhattuk hogy a hiba a mi készülékünkben van, bár ezt soha nem fogjuk beismerni és itt bukjuk az egészet!

Ezért már érdemes volt felkelni hogy kioktass olyan jogon hogy te megtaláltad az "igazit". Azt írtad:

Én is találtam olyan párt, akivel boldog vagyok, aki szeret, nem használ ki, tisztel és megbecsül.

NE AGGODJ ELMÚLIK!

Kedves kérdező, hogy hol vannak a normális palik? lehet éppen az orod elött :)

2011. febr. 11. 20:23
 18/26 anonim ***** válasza:

de a 26 éves anyukának szólt XD

na mégis? :)

2011. febr. 11. 20:52
 19/26 anonim ***** válasza:

20:23

Ezt csak te hiszed. Ha már neked nem sikerült, ne legyél olyan biztos abban, hogy másnak sem. Pedig nem így van. Mint írtam, olyan példák állnak előttem, ahol tíz-húsz-harminc éve élnek kiegyensúlyozott kapcsolatban az emberek.

Persze, vannak, akiknek elmúlik, vannak, akiknek nem.

A hibát a készülékben arra írtam, hogy egyesek pár sikertelen próbálkozás után hajlamosak feladni azzal, hogy mindenki olyan gonosz, érzéketlen és minden nő/pasi összeesküdött az ő ártatlan kis lelke ellen, hogy összetörje a szívét.

Pedig talán egyszerűen csak többször is rosszul választott.

2011. febr. 11. 21:36
 20/26 anonim ***** válasza:

Kedves A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:42!

Még március 29-ig végül is 25 vagyok :) Kedves volt amit írtál, de hát öreg vagyok meg van egy férjem Koszovóban aki augusztus óta sajnos nem nagyon járt itthon :)

A 26 éves anyuka

2011. febr. 11. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!