Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet olyan férfit találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan férfit találni, akinek egy nőre (nem többre) és ezáltal normális párkapcsolatra van igénye?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 12:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

02-11 21:36 -nak

Tovább kéne látni annál hogy "Nekem sikerült ha másnak ne akkor azzal az emberrel valami baj van"

Tudod a 20-35 év közötti nők 2/3-ának nincs gyereke pedig sok akarna, a 2/3-ad felnek még párkapcsolata sincs. Ez a nők 1/3-át jelenti és szerintem nincs velük semmi gond (értelemszerüen az arány a férfianál is hasonló)

Lehet hogy van pár lelkibeteg meg sokan megunják mert tudod amiben folyamatos a sikertelenség at az ember nem próbálja meg 1000-ed szer is. De gondolj bele abba is hogy dolgozol egy helyen olyan cirka 10-20 ember között akinek jobbesetben fele elenkezőnemü és lehet nem felelnek meg. (házas, öreg, csúnya, stb.) Persze lehet mondani hogy menjél szórakozni de lemész valahova és beb@szott(ez rá a jó szó sajnos) betépett 14-18 évesekkel van tele mit akarsz egy ilyentöl komoly kapcsolatot?

Szoval gondolkozz el mielott általánosítassz!

2011. febr. 14. 19:18
 22/26 anonim ***** válasza:

Veled mizujság kérdező megtaláltad már hol vannak normális palik? :)

Elöző voltam

2011. febr. 14. 19:19
 23/26 A kérdező kommentje:

Nem :-(

Egy ugyan feltűnt a láthatáron, de nem az esetem. Mivel ahogy az "ábra" mutatja, nem is a külső a legfontosabb, ha tényleg normálisan viselkedne velem, akkor megérne egy próbát....

DE: múltkor egy híradás beszámolt egy 103 éves néniről, akinek soha nem volt pasija...

Lehet, hogy ő csinálta jól??? Nem mérgelődött sz@rságok miatt, mint én az eddig párkapcsolataim során.... Milyen sok sza@rságtól megkíméltem volna magam, ha....

2011. febr. 23. 10:31
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség 103 évesen nincs senkilye nem is élt.

Írj privit és beszélgethetnénk.

2011. márc. 1. 21:51
 25/26 anonim ***** válasza:
persze..nekem is csak egy kellene..de egy se jön össze
2012. jan. 28. 23:09
 26/26 anonim ***** válasza:

Akik azzal példálóznak hogy mennyi stabil jól működő kapcsolat van manapság azok néhányszor igencsak meglepődnének ha megkapargatnák a felszínt. Mellesleg mennyivel kisebb lúzer az aki fenntart egy látszatkapcsolatot csak hogy beférjen az elvárt viselkedésmintába, mint az aki inkább vállalja hogy nem akárkivel összeállni. Akárki alatt itt főleg az emberi kvalitásokra gondoltam.

34 ffi

2012. jan. 30. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!