Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál olyannal akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyannal akinek a munkahelye simán biztosít megcsalást?

Figyelt kérdés

Hotel alatti étteremben vendéglátóznak evek óta. Sok a buli party rendezvény, jokedv, ők is szoktak néha inni.

A kollektíva nemhogy baráti hanem szinte már családi szintű.

Több szobalány, recepcios csaj, minden van.

Mindenki bír szeret mindenkit, pozitív a légkör.

Parom nagyon helyes, de monogám.

De

Ha akar ki tudna venni szobát egy órara munkahelyi szexhez is.

Megesett már hogy valami raktárban szexelt de az elmondása szerint rég volt.

Csak olyanok miatt nincs nő kilátásban, mert javareszt férfiakkal dolgoznak, mert nagyon kemény talpalós melo, es 2 szobalánybol egyik haverja nöje masik valami vezető nője, harmadik nyomi negyedik öreg. Szoval elmondása szerint nincs is a közelében olyan aki neki kéne.

Ezek mellett vannak olyan alkalmak hogy napkozben leléphetnek 3 óra hosszra. Ez szabadon választható, megbeszélés kérdése csak, azaz vagy huzamban nyom le x órát, vagy 2 részletben Ezeket nekem vagy elmondja vagy nem. Ha lelépett meg olyanokat mond, hogy csak otthon volt addig, mást nem. Megesik hogy el se mondja hogy kiment 3 órára.

Ez mellett ragaszkodó, mindig mondja hogy csak én szamítok, hűséges, mindig rohan velem találkozni ha végzett stb.

De azert nem tudom, inkább szakítsak e...

2022. júl. 6. 09:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:

Azzal is képben vagyok, hogy mindenki mellette áll.

De ugye ettől nekem még nem lesz kötelező elfogadni másokat ugy ahogy vannak?

Dönthetek én?

Köszi.

2022. júl. 6. 13:07
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
Dönthetsz, csak jem értem, minek született meg a kérdés.
 43/67 anonim ***** válasza:
100%
*nem értem
 44/67 A kérdező kommentje:

Lelkiismeretfurdalásból csak

De valójában nem a másik ember szamít, hanem az hogy boldog vagyok e mellette ha belülre magamba nézek, vagy nem.

Azért ez hosszú távon már nem lenne mindegy. Mert hosszú távon nézve ez már romboló, roncsoló és nem építő lesz.

2022. júl. 6. 13:14
 45/67 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt én sem értem. Elmondásod szerint ismered a Zösszes férfit, átlátsz rajtuk, mindegyik csaló, galád szemét alak. De azért te összejöttél egy sráccal, aki történetesen nőkkel IS együtt dolgozik.

Jelzem, hogy a hűség nem ezen múlik. Nem állok senki mellett, az is lehet, hogy a te megérzéseid válnak valóra, nem tudom. Mindenesetre a féltékenykedésed taszító, szerintem semmi szükség nem lenne rá. Ha zavar, hogy a srác ilyen, akkor keress mást. Lehet, hogy megfogod annyira a személyiségeddel, hogy melletted ne kefélgessen félre a raktárban. Aztán az is lehet, hogy nem, és melletted is félre fog. Nincs garancia semelyik forgatókönyvre sem, ehhez neked kell kiismerned őt. Ha nagyon nem megy, keress mást. Én sem tudok erre mást mondani.

2022. júl. 6. 13:17
 46/67 anonim ***** válasza:
100%

"De valójában nem a másik ember szamít, hanem az hogy boldog vagyok e mellette"

Szerintem egy kapcsolatban két ember számít. De te tudod.

2022. júl. 6. 13:18
 47/67 A kérdező kommentje:

Nem tudtam a munkahelyi légkörét amikor összejöttem vele.

Tegyük fel hogy egyenes gerinces szent egy jellem, amit itt hisznek róla.

Akkor miért nem bízom benne..

Volt már rendes kedves jófej barátom, akiben viszont maximálisan bíztam.

Hogy létezhet az hogy A) emberben nem bízom, B) emberben pedig bízom? Mert A és B között talán van egy hangyáni különbség, de aminek eredményeképpen egyikkel járok, másikkal meg inkább nem.

Pl az apró füllentgetések.

Aprók. És nem is hazugságok. Csak füllentgetések.

Nekem számtalan az ilyen red flag tőle. Amiket ha felsorolnek persze nevetséges lenne, megis bizalmat ás alá eléggé erőteljesen.

Vagy pl letagadja amit konkretan a saját szememmel láttam. nem őszinte beszélgetés van. Nem. Letagadja. Hülyének néz.

Nincs ugyan egyetlen konkrét súlyos okom sem a szakításra, de ezek a red flagok is elegek nekem ahhoz hogy ne bízzak. Es ha nem bízom, én onnan menekülök.

2022. júl. 6. 13:25
 48/67 A kérdező kommentje:

46#

2 ember kapcsolata az egymásra való hatás, kölcsönhatások összessége.

Amennyiben ez engem károsít, nincs kérdés.

2022. júl. 6. 13:26
 49/67 anonim ***** válasza:
100%
Őszinteség nélkül nincs jövője egy kapcsolatnak. Jelene sem.
2022. júl. 6. 13:33
 50/67 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem tudsz vele őszintén beszélni, illetve kamuzik jelentéktelennek tűnő dolgokban, tagad olyasmit, amit te a saját szemeddel láttál, sokkal inkább ok a szakításra, mint az, hogy hol és kikkel dolgozik.
2022. júl. 6. 13:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!