Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kezd elegem lenni?

Figyelt kérdés

Tényleg nem tudom mit tehetnék hogy megértse.

Én amint hazajovok, teszek- veszek itthon, figyelek a lakásra; sokmindent megcsinálok h ne a másikra maradjon( merthogy ketten lakjuk a lakást és nem csak az én dolgom), ha egyszer most én jobban ráérek.

Viszont barátnőm semmit nem csinál szinte itthon ha ráér ha nem; de amúgy annyi dolga van.

Például: abszolút nem zavarja hogy 3hete nem volt se felporszívózna se felmosva ( ha én nem porszívóztam volna fel legalább), ő neki nem állt volna, pedig pénteken itthon volt du 1ig ( tudom h nem volt más dolga) ma szintén.

Én reggel elmentem dolgozni most kelt majdnem délben, se ebéd nincs, se felmosva semmi.. de holnap azt fogom hallgatni mennyire fáradt..

Szóval nyugodtan alszik pedig lenne mit csinálni..

Normális választ kérnék, a feminista Dumát hagyjuk, meg a kiszolgálósdit, meg a főzzél te dumát.

36f

2022. júl. 3. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neki kaját csinálni
2022. júl. 3. 12:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Itt a csapatmunka hiánya a gond.
2022. júl. 3. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerű. Lusta és döglik. Dobd ki mert ez csak rosszabb lesz
2022. júl. 3. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezen nem tudsz változtatni, csak úgy ha másik csapattársát keresel
2022. júl. 3. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:
97%

Mutasd meg neki a kérdéseid gyakorin! Hátha utána komolyan vesz.

Amúgy miért is venne komolyan? Kidobni úgyse mered, inkább megcsinálod helyette. Csicska vagy. Tudja ő is.

2022. júl. 3. 12:31
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg a kommunikációtokon nem lehetne változtatni? Vagy amit fordított szerepekkel szoktam mondani, hogy írjatok egy feladatlistát, kinek heti hányszor mit kell csinálni. Ha nem látja/akarja látni magától, akkor innen kell indulni és remélni, hogy a rutin része lesz.
2022. júl. 3. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Még mindig nem unod? Tedd még fel 100x a kérdést légyszi.
2022. júl. 3. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
8%
Rád vannak állva. Érdekes, hogy mindig azokra vannak rá állva, akik sportolnak, akik valamilyen küzdő sportot űznek. Valószínű, hogy rá állítottak erre a kis hölgyre egy olyan frekvenciát, amitől lusta lesz, így azt akarják elérni, hogy idegesítsen téged. Mégpedig egy kommunista zsidó izraelita banda lesz a háttérben, magyarországról azt csinálják.
2022. júl. 3. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Legalább az ágyban jó? Mert ha még ott sem, akkor igazán nem értem, miért vagy még vele.
2022. júl. 3. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd már meg ide, hogy mi a bánatos istenért nem hagyod ott, ha ennyire nem bírod, amit csinál.
2022. júl. 3. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!