Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan van elegem? Más is...

Jogosan van elegem? Más is unja már?

Figyelt kérdés

Már borzasztóan unom amikor azt látom valahol, hogy facebookon egy oltatlan odaírja valami alá kommentbe vagy kiposztolja, hogy minek kell mindenhova kártya meg odaírja valami étterem vagy uszoda vagy akármi alá kommentbe, hogy minek kell a védettségi igazolvány meg hogy emiatt sokan nem mehetnek mert nincs nekik bla bla bla.

Jelenleg nincs más megoldás, vagy beoltatja magát, vagy nem megy. Ha annyira fontos neki, akkor tegyen meg annyit, hogy beoltatja magát, ha meg nem akarja, akkor várja ki türelmesen hogy bárki bárhova mehessen.

Meg nem is értem minek vinnyogni folyton meg ilyeneket kommentelni meg kiírni, semmi nem lesz jobb tőle, semmi értelme.

Nektek már nincs baromira elegetek ebből? Nekem igen.

Szerintetek jogosan?

Már azon gondolkodom, hogy csoportokból ki fogok lépni meg csomó embert letiltok mert már unom, hogy minden nap olvasni valahol valami ilyet.

2021. jún. 15. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Hat... nekem mar k.rvara mindenbol elegem van.
2021. jún. 15. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Ennek a kérdésnek mi értelme van, hogy kiírtad? Mert szerintem semmi.

Csak a frusztráció süt belőle.

És te mit foglalkozol azzal, hogy más mit ír ki, meg hogyan éli meg az adott helyzetet? Mit befolyásol ez téged? Miért leszel ettől idegbolond?

2021. jún. 15. 20:51
 3/15 A kérdező kommentje:

Egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy más is irtóra unja-e már ezt az egész szart amit művelnek.

Ha még 1-2 ember kiírja, az egy dolog, na de amikor már minden nap ez megy és nem egy ember csinálja, az kicsit gáz.

Amúgy meg bocsi de ha engem az ne idegesítsen, hogy más mit ír ki és hagyjam figyelmen kívül, akkor az oltatlanok meg abba törődjenek végre bele, hogy korlátozva vannak és tegyék már túl magukat rajta.

2021. jún. 15. 21:05
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Ennél nagyobb bajod ne legyen
2021. jún. 15. 21:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem MINDENKIBOL is elegem van, szovaaaal...udv a világban
2021. jún. 15. 21:22
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Elegem van...MINDENBŐL Hrrrrrrr😬😬 Grrrr-Brrrrr😠😠
2021. jún. 15. 21:42
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekik speciel a diszkriminációból van elegük, és ennek ott és úgy adnak hangot. Te is hisztizel, csak miattuk. Ők meg a helyzet miatt (megjegyzem: azért nekik van némi igazságuk...)
2021. jún. 15. 23:01
 8/15 anonim ***** válasza:
21%
Én jót szoktam röhögni rajtuk, meg a vitákon, ahogy szenvednek :)
2021. jún. 16. 08:51
 9/15 Tabbouleh ***** válasza:
51%

Most te is jöttél sírni? Egykutya

#7essel maximálisan egyetértek, pacsi

2021. jún. 16. 15:37
 10/15 anonim ***** válasza:
60%
Engem az összeesküvés elméletekkel kergetnek őrületbe. Amikor folyton az arcodba vágják, hogy beoltattad magad birka pár éved van és meghalsz. Komolyan azt hiszik, hogy okosabbak az orvosoknál vagy hogy az orvosok is a gonosz terv részei. Alpári módon szidják az oltottakat. Igen abban igazuk van, hogy nem jól kezelte az állam ezt a helyzetet és igen ez diszkrimináció.
2021. jún. 16. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!