Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosan van elegem az építőipa...

Jogosan van elegem az építőiparból?

Figyelt kérdés
Màsfèl éve dolgozom az èpítőiparban villanyszerelőként. A körülményekből kezd nagyon elegem lenni. A wc-k undorítóak, mèg kézmosásra sincs nagyon lehetőség. A kajádat a mocsokban kell megenni. Télen megfagysz nyáron magadra izzadod a mocskot. Átöltözni nincs lehetőség, így hétköznap találkozni sem tudok senkivel munka után, mert másfél órára lakom a munkahelytől, így mire haza jutok átöltözni ès vissza tudnék menni már vége a napnak.

2020. márc. 26. 12:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 22 éves vagyok
2020. márc. 26. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Üdv a felnőtt munkás világban.
2020. márc. 26. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Utána kellett volna nézni, hogy a kiszemelt munkakör mivel jár

Mégis mit gondoltál? Milyen egy építkezés?

Útépítésen a kaját a töltésen ülve eszed meg, wc=árok, közben mögötted gépjárműforgalom....

Szóval ha nem tetszik, keress mást

2020. márc. 26. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Én idén megyek tovább tanulni mert elb sztam egy évet addig csak építőiparban tudtam elhelyezkedni, de szerintem semmi gond nincs a körülményekkel. Meg lehet szokni 18/f
2020. márc. 26. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Bárcsak ilyen gondjaim lennének az építőiparban. Engem sokszor nem akartak kifizetni vagy amiatt állt a bál hogy a kőművesek elvágták a vezetéket, a fővállalkozót meg nem érdekelte, csinálhattam meg azt a szakaszt ingyen újból.
2020. márc. 26. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Nem mindenhol ilyenek a körülmények. Én most építőipari cégnél dolgozom (irodában). Mi a helyszínre bérlünk a munkásoknak konténerházat amiben ehetnek, mobilWC-t, ezen kívül ha akarnak a kb. 10 perc sétára lévő irodaházba is eljöhetnek WC-re vagy ebédelni a konyhába.

De persze ki kell fogni, van ilyen is meg olyan is.

2020. márc. 26. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, teljesen igazad van!

Sajnos sok trágya generál cég úgy gondolja hogy ez így van rendjén. Sok építkezésen annyira igénytelen körülmények vannak, hogy nekem is hánynom kell.

Aztán csak csodálkoznak sokan, hogy az igénytelen körülmények között, jó indulattal is csak pocsék munkát lehet végezni.

2020. márc. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!