Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Többségében jó vagy rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többségében jó vagy rosszul működő párkapcsolatokat, házasságokat láttok a környezetetekben?

Figyelt kérdés

Én többségében rosszakat, a következő esetek állnak fenn:

1. Megcsalás

2. Beteges féltékenység van jelen

3. Lelki terror vagy fizikai erőszak

4. Intellektuális szakadék a két fél között

5. Az egyik fél szenvedélybeteg

6. A férj kiszolgáltatja magát, házicselédnek tekinti a feleséget, aki vígan és dalolva asszisztál

2022. jún. 23. 17:25
 41/91 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy írtatok!

Ez elszomorító. :(

2022. júl. 3. 16:21
 42/91 anonim válasza:
100%

Teljesen változó, ha a facebook-ot nézed vagy az instagramot, minden tökéletes. Ha a valóságot, ez már jóval árnyaltabb és a felszín alatt még van egy sor olyan jelenség, amire azt mondhatjuk, nem igazán jó.

Volt kapcsolatom házasságban élővel (tudom, ez megcsalás) aki a párja tudtával járt máshoz, és a párja is ezt tette időnként, mert a gyerekeket fel akarták nevelni abban az ideálisnak tűnő környezetben, hogy családban élnek. Volt olyan kapcsolatom is, ahol nem tudott a párja a kilengésekről, de aztán újra össze jöttek és nagy a szerelem. És olyan is volt, hogy teljesen titokban maradt minden.

Sokan válnak manapság, mert nincsen meg az a régi gondolkodás, hogy "holtomiglan-holtodiglan". Ez az esetek nagy részében csatával zárul és utálkozással, pedig nem lenne erre szükség. Simán ki kellene mondani, hogy változtunk és már nem azok vagyunk, mint akik régen voltunk. Ha ez a változás elfogadható a párunk szempontjából is, maradhatunk együtt, ha nem, akkor menjen mindenki a saját útján tovább.

De stresszhelyzeteket gyártani feleslegesen, utálkozni, haragudni nem szabadna.

2022. júl. 6. 16:14
 43/91 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz.
2022. júl. 6. 18:13
 44/91 anonim ***** válasza:
16%
A 6.ossal szerintem semmi gond nincs ha a feleseg nem dolgozik, vagy csak reszmunkaidoben. Minden ferfi szereti ha a no kiszolgalja.
2022. júl. 10. 18:46
 45/91 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
2022. júl. 10. 20:36
 46/91 anonim ***** válasza:
94%

Szűkebb ismeretségi körömben mindenki elvált, vagy boldogtalan, kihűlt kapcsolatban él. Illetve egyik barátnőm jól megvan a parjával, de szerintem az is inkább egy erősen barati kapcsolat, pedig van már 2 gyerek is. De talán ez igy is jó. Kivételek az idősebb, már 60+ korosztályban vannak.

Amiket irsz, azok bántalmazó kapcsolat jellemzői, sajnos olyanban is volt részem.

A kapcsolatok többsége egyszerűen ellaposodik, nagyon sokan ahogy írják mások is, csak szükségből maradnak együtt, vagy mert nem akarnak egyedül lenni. Illetve ha hullámvölgybe kerülnek akkor inkább kilépnek.

2022. júl. 14. 23:16
 47/91 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ!
2022. júl. 15. 00:18
 48/91 anonim ***** válasza:
49%

46. Pedig a gyk népe kifejezetten szerelmes 50 év házzasság után is, naponta 1-3 szex fixen megvan. A párjuk tökéletes fizikai, mentális, szellemi és érzelmi kondícióban van, folyamatosan, napi szinten több érdekes programban vesznek rész, dolgoznak töretlenül is a kapcsolatukért. Kéz a kézben olvasgatnak az egyediségéről híres szabó péter idézeteket, a rossz kapcsolatok kizárólag azért vannak, mert a párok nem dolgoznak 0-24-ben a szerelmükért. Minden ember egy csoda, mindenki tökéletes kommunikál, érzelmileg, szellemileg egy szuper lativusz, csodálatos nevelésel, mintákal a háta mögött.

Igazából én sem értem, hogy egy ilyen tökéletes társadalomban hogy a fenében lehetnek rossz kapcsolatok?!

A nők érzékiek, gondoskodók, kedvesek, szorgalmasak, a férfiak előzékenyek, céltudatosak, kitartók és erősek.

Hova gondolnak az emberek, amikor azt mondják hogy a nők számításból maradnak benne egy kapcsolatban? Hogy a férfiakat a szex motiválja? Hogy a nők lusták? Hogy a férfiak egy idő múlva magasról tesznek az egészre? Hogy az embereket egy idő múlva jobban érdekli az új, az izgalmas, mint az unalmas és a szürke? Ezek ugye csak konteók?

2022. júl. 15. 10:01
 49/91 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy kifejtetted a véleményed!
2022. júl. 15. 13:02
 50/91 anonim ***** válasza:
100%

Én jót :)

Anyai nagyszüleim házasok voltak, amíg nagypapám meg nem halt.

Szüleim idén vannak 40 éve együtt.

Nővéremék 16 éve együtt.

Egyik barátomék 12 éve együtt.

Persze látok rossz házasságokat is, de többségében én jót látok.

2022. júl. 30. 11:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!