Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párodnak fontos hogy elkísérd valami alkalomra: lagzi,rendezvény,családi ünnep,akkor ő veszi meg a ruhád,ha neki fontos hogy menj?
Figyelt kérdés
Nem nem lehúzós r* kérdés, nem Chanel kosztümre gondolok. Kb 35-40 ezer forintos női!! estélyire. Abban az esetben,ha neki fontos hogy elkísérd őt,és nem neked. :D2022. máj. 21. 12:09
51/55 anonim válasza:
Önzően gondkodsz.
Nincs olyan, hogy neki fontos nekem nem. Ez fizikai képtelenség a szeretetnél.
52/55 A kérdező kommentje:
Nekem általa válik azaz változik..fontossá valami. Azaz sosem lesz pont olyan fontos,de azzá válhat ő általa!
2022. máj. 22. 05:18
53/55 A kérdező kommentje:
Kösz hogy legalább Te képes vagy nem mocskolódni meg osztani a trágár kifejezést a kanapéról.
2022. máj. 22. 05:19
54/55 anonim válasza:
Azt még mindig nem írtad meg hány éves vagy.
55/55 A kérdező kommentje:
Túl idős hogy ilyen "hülyeséget" kérdezzek. 25 és 27 közt..valahol de nem teljesen a mértani közepe.
Sajnos sok gusztustalan stílusú trágár komment jött! Többször kértem hogy ne alja stílusban fogalmazzátok meg: hogy nem értetek egyet.
Másik, hogy van alkalmim de többet felesleges tartani. Most meg egy nagyon exklúzív darab kellett.
2022. máj. 22. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!