Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párodnak fontos hogy elkísérd valami alkalomra: lagzi,rendezvény,családi ünnep,akkor ő veszi meg a ruhád,ha neki fontos hogy menj?

Figyelt kérdés
Nem nem lehúzós r* kérdés, nem Chanel kosztümre gondolok. Kb 35-40 ezer forintos női!! estélyire. Abban az esetben,ha neki fontos hogy elkísérd őt,és nem neked. :D

2022. máj. 21. 12:09
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
95%

Vennek vmi szépet a kínaibol 4000-ert.

Masok lagzija miatt nen adnék ki tobbet rá a paromtol sem

2022. máj. 21. 12:12
 2/55 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon meglepődnék ha nincs neki semmilye amit felvehetne egy ilyen alkalomra.
2022. máj. 21. 12:13
 3/55 anonim ***** válasza:
36%

Eleve egy olyan alacsony szinten lévő nő, mint te, nem lenne a párom. Szóval a kérdés értelmetlen.

(Egy alkalom miatt nem vennék senkinek sem ennyiért ruhát, anélkül is mindig elkísértek. Ettől függetlenül volt olyan, hogy együtt mentünk vásárolni és ha valami ruha nekem is nagyon tetszett, megvettem. Mondjuk, nem 35-40 ezer volt, hanem 10 környéke.)

2022. máj. 21. 12:16
 4/55 A kérdező kommentje:

Te meg bunkó nagyképű ótvar f vagy.

A kérdés "fiktív" !!!

Erre ideokádsz..

2022. máj. 21. 12:19
 5/55 anonim ***** válasza:
86%
Nőként lesülne a bőr a képemről, ha másnak kéne vennie nekem ruhát.
2022. máj. 21. 12:21
 6/55 A kérdező kommentje:
Szépen kulturáltan! A kérdés csak érdekel. És jajj volt már ilyen életemben. Nekem nem volt fontos hogy megyek e nem érdekelt. Őt igen. Ruhát így beszéltük meg. Ennyiért.
2022. máj. 21. 12:25
 7/55 anonim ***** válasza:
25%
#4: Hú, köszi, hogy igazoltad a válaszom! Továbbra sem süllyednék a szintedre, de azért köszönöm.
2022. máj. 21. 12:26
 8/55 A kérdező kommentje:
Van alkalim! De ez egy kicsit exklúzivabb estélyi. És elég konzervatív. Mint a másik alkalmim az is nagyon magas nyaku.
2022. máj. 21. 12:26
 9/55 A kérdező kommentje:

#8 akkor el lehet kotrodni a kérdés alól. Írtad h nem tetszik!! Akkor olvass mást ba$*zki.

Minek nézed? Mit keresel itt? Minek jöttél? Nem tetszik ne nézd ne olvasd.

Szerencsétlen..rájött hogy nem minden tetszik amit interneten olvas.

Esetleg olvass olyat amit tetszik te vadbarom.

2022. máj. 21. 12:27
 10/55 A kérdező kommentje:

Bírom mikor "jaj ez pitsa ezt nem bírom ki uristen nem süllyedek" mert nagyképű állat. :D

Akkor ne olvasd ember... És nem fog zavarni...

2022. máj. 21. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!