Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párodnak fontos hogy elkísérd valami alkalomra: lagzi,rendezvény,családi ünnep,akkor ő veszi meg a ruhád,ha neki fontos hogy menj?
Hagyjuk már, menyasszonyi ruhát rendeltem az about you-ról ennyiért. Estélyik simán vannak olcsóbban is.
Amúgy ha nincs egy göncöd amit fel lehet venni, de neki fontos, hogy ott legyél, és csóró vagy magadnak ruhát venni, akkor nyilván csak az marad, hogy kifizesse a másik. Ha ezek közül valamelyik nem igaz, akkor illine magadnak venni.
Shein-en van több mint ezer és kb. 15-20 ezerbe kerülnek, és semmivel nincs minőségben a 30-40 ezres alatt (tapasztalat). Ugyanolyan kidolgozás és ugyanaz a poliészter anyag az összes.
Szóval de, lehet olcsóbbért szerezni jobbat is.
A kedvencem, hogy magyar webshop-ban láttam 40 ezerért koszorúslányoknak való ruhát, és ugyanaz a ruha Wish-en 7-10 ezer. Nem hasonló, nem utánzat, hanem UGYANAZ.
Nem is értem.. akinek egy alkalomra nincs ruhája, az utána mit akar 35 ezres ruhát vetetni mással?
Nemtudom, legközelebb, ha valaki elhív moziba meg mondom, hogy okés, de mivel ő akar engem vinni, vegyen nekem ruhát.. atyaég...
Az nem egy mozi....alkalom..
Az első linken undorító ruhák vannak. A második linken a vörös estélyi SZÉP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!