Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párodnak fontos hogy elkísérd valami alkalomra: lagzi,rendezvény,családi ünnep,akkor ő veszi meg a ruhád,ha neki fontos hogy menj?
"10 ezer? Lagzira? 35 től vannak estélyik. És amiről írok ez nem a luxus kategória...ez nagyon nem a full extra."
Ajajj, van gond fejben... Egy ruha fajtáját nem az ára határozza meg.
Akkor én válaszolok a kérdésre:
Sem a pasimnak, sem nekem, sem senkinek eszébe nem jutott, hogy a ha a srác elhív egy rendezvényre/ünnepre, akkor ruhát kell vegyen hozzá. Ennek három oka van:
1. Ha olyan ritkán járok elegáns helyekre, hogy egy megfelelő ruha sincs a szekrényemben, akkor tuti nem kell nekem 35-40 ezer forintos gönc.
2. 21 évesen is van pár ruhám, amit fel tudok venni egy esküvőre / ballagásra / színházba / operába stb. (Ennél elitebb helyekre meg nem járok, lásd 1-es pont.)
3. Még ha szükségem is lenne 35-40 ezres cuccokra, azt nem a pasim kötelessége megvenni. Én sem szoktam kifizetni az olajcserét, a biztosítást, az adót vagy a szervizköltséget, mert nem az én feladatom fenntartani az autóját.
😂😂😂😂😂
Belegondolok, hogy nekem 10 ezer volt a menyasszonyi ruha, cipővel és kiegészítőkkel nem került 40 ezerbe.
Linkelj már egy képet, hogy miben szeretnél flancolni. Most már kíváncsi vagyok.
És nem, még mindig nem köteles neked ruhát venni, ha meghív kísérőnek. Maximum megy olyannal, akinek van mit felvennie.
Gondolom, a kérdező valami istállóban lakik, és trágyás gumicsizmán meg melegítőn kívül nem nagyon hordott még mást, már csak így a stílusa alapján is.
Ez az egész kérdés annyira ciki. Olyan ritkán megy elegáns helyre, hogy egy esküvőre nem tud semmit felvenni. De játssza az eszét, hogy akármiben nem jelenik meg. Mifelénk a telepi cigók viselkednek így, hogy egész évben tiszta ruhát nem látsz rajta, de ha esküvő van, akkor öt kiló trombitaréz mindegyik nyakában, gagyi órák, Gucci, LV, meg mindenféle hamisítvány a kínai piacról, kiló hajzselé, olcsó parfüm.
A stílusuk is hasonló.
Nekem pl. nincs olyan ruhám, amit fel tudnék venni egy kicsit is komolyabb rendezvényre, mivel egyszerűen nem járok ilyen helyekre. Egy színházba, operába meg nem öltözök ki, hanem felveszem egy szebb hétköznapi ruhámat, ami nem farmer-póló kombó, de ennyi. Szóval nekem ez igenis költség. Ha a páromnak megfelel, hogy egy jobb turiból max. 10e forintból megoldok egy csinos ruhát, akkor semmiképpen sem várnám, hogy ő fizessen - megveszem, aztán pár évre meg van oldva a ruhagondom.
Viszont, amennyiben ő az, akinek ez nem elég, és ő az, aki ragaszkodik egy magasabb árkategóriájú ruhához, amit én nem tudok/akarok kifizetni, akkor vagy nem megyek vagy vegye meg.
Ez hülyeség. Ha a paromnak fontos egy alkalom, akkor természetesen nekem is. Miért neki kene megvennie azt a ruhát, amit ÉN fogok hordani? Biztos lesülne a bor a képemről, nem kérnék tőle ilyet.
23N
Gusztustalan undorító emberek. :D NEM nem istállóban lakok és van alkalmim. De ez újabb... És egy egyszerű nem luxus darab is 35+ ezer.. Megvette. Miért nekem lenne fontos, ha az alkalomra nem magam miatt megyek.. mi van?!
Aki itt lesűllyedt disznó az kérem ne írjon....mert savazni az megy a kanapéról..mi?
Ha nem tetszik: ird le talán ne TRÁGÁRUL. Hogy "kérdező te pi*#@ vagy" ezt meg lehet fogalmazni nem egy állat mód is..
Alpári undorító szavak nélkül nem megy..?
Az a véleményed: hogy ez korrekt. Vagy az hogy: ez gáz.
Nemcsak rosszindulatú, trágár válaszokat kaptál, csak azokra valamiért nem szeretsz válaszolni.
A te felelősséged, hogy megfelelően jelenj meg egy rendezvényen/ünnepségen...
Úgy látom valakinek nagyon fáj, hogy nem kap pozitív visszaigazolást.
(Mielőtt felizgatnád magad, nem írtam egy trágár szavat sem ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!