Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy nem vagyok fontos a barátomnak? Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, de távkapcsolatban vagyunk (80 km van közöttünk). Megbeszéltük, hogy átjön a hétvégén és majd csak kedden megy haza, mert hétfőn nem dolgozik. 2 műszakban dolgozik 12 órát. Tegnap azt mondta, hogy délután fog jönni. Erre írt, hogy most ébredt fel (14 órát aludt), de már csak olyan busz van, ami este 7 órára érne ide hozzám. Kocsival nem akar jönni, mert már alig maradt pénze és nem tud tankolni. Nagyon kiakadtam… így is 1-2 hetente tudunk csak találkozni, én képes vagyok hajnalban is felkelni, hogy minél előbb láthassam és több időt legyek vele, ő meg ezek alapján tojik a fejemre úgy néz ki… mondtam neki, hogy nem sok értelmét látom hogy így eljöjjön és most értetlenkedik hogy de miért… Ha ezt tudom biztos nem készülök meg ülök itthon miatta… Jól érzem, hogy nem is vagyok fontos neki?2022. márc. 27. 14:11
2/5 anonim válasza:
Senki miatt nem kell otthon ulni, de igen, jól érzed.
4/5 anonim válasza:
Távkapcsolat. Ezt nem is kell kb tovább olvasni, ritka, hogy működjön.
5/5 anonim válasza:
Mindjárt itt a 7 óra, de nem fog jönni, mert "mondtam neki, hogy nem sok értelmét látom hogy így eljöjjön és most értetlenkedik hogy de miért…"
Keddig még együtt lehettetek volna. Nem csodálnám, ha a visszautasításod után nem akarna egyhamar találkozni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!