Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nem vagyok elég fontos?
Vakszeg a szuleinel el es torleszt nekik.
Nekik sem joszivbol vasarol hidd el..
Szerintem nem vagy elég fontos... nem akarlak elkeseríteni, de sajnos én is ezt látom. Te mész oda, utazol, ott helyben elvisz valahova, aztán szállsz vissza a vonatra...?
Ő egyáltalán nem szokott téged meglátogatni?
Szerintem sem vagy elég fontos.
Elvinni valahová a párunkat egy kedvesség, meglepetés, EGY GESZTUS. Nem azért van, mert "le van bénulva". Igen is, egy párkapcsolatban legyen kölcsönös a kedvesség, különben tök fölösleges együtt lenni.
Illetve az sem biztos, hogy "törleszt" a szüleinek. Miért olyan elképzelhetetlen, hogy a szülők nem kérnek semmit cserébe a gyerektől? Az én anyám sem határozná meg, hogy na kislányom, minden hónapban fizetsz 20.000 Ft-ot, különben mehetsz, amerre látsz. Ettől függetlenül természetesen veszek itthonra dolgokat, próbálok én is a kedvében járni, pl. a kedvenc csokijával. Nem lenne muszáj, mégis megteszem, mert kölcsönös szeretet van.
Az egyik legszomorúbb dolog, ha szülő-gyerek, illetve párkapcsolat tagjai között nincs őszinte, igaz szeretet, és táblázatot kell vezetni minden Forintról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!