Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem foglalkozik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkozik egy férfi egy síró nővel?

Figyelt kérdés

Élettársi kapcsolatban élek a párommal már másfél éve, plusz az előtte lévő két év. Nagyszerű ember, gondoskodik rólam, vigyáz rám, minőségi időt tölt velem és érezhető az irántam érzett szeretet és szerelem. Viszont amikor oda kerül a sor, hogy sírás következik esetleg egy veszekedés miatt, akkor egészen addig nem foglalkozik velem, amíg nincsen vége. Nem beszél, nem jön oda hozzám. Amikor minden lecsendesedett, akkor meg keres, megölel, esetleg ha ő a hibás, bocsánatot kér. De a sírást nem kezeli, sőt, egyenesen hideg, már majdnem gonosz velem azidő alatt. Egy veszekedés után sírva mentem ki a házból és aznap a kocsiban aludtam, majd amikor vissza tértem, már aludt. Ezeken a helyzeteken kívül minden más helyzetben jó a kapcsolatunk, meghallgat, támogat, meg lehet vele beszélni a dolgokat. Jó a hálószobai életünk, tiszteletben tartja a határaim, hűséges, stb, tehát minden megfelelő ezen kívül.

Mi lehet ennek az oka?

Köszönöm szépen

23/n

2022. máj. 20. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:

Először is, sajnálom, hogy ez történt veled.

Viszont a példa szerintem nem jó. Én sokszor azt tapasztaltam, hogy az idegenek jobban reagálnak negatív helyzetekben, mint a saját szeretteink. Talán azért is, mert számukra ez egy egyszeri alkalom.

2022. máj. 20. 16:34
 62/71 anonim ***** válasza:
81%

Persze, addig tök oké, hogy megkérdezem, mit tudok segíteni. De ha beszélgetünk és közben eltörik a mécses, az egy teljsen más eset.

A múltkor egy kolléganőm sírta el magát nekem, mert sok volt a stressz az egyik projetkten. Nem történt semmi extra, meghallgattam, adtam neki zsebkendőt, elmondtam, hogy tök érthető, hogy kiakadt, megkérdeztem, tudok-e segíteni. Egyszer csak jó értelemben véve kifakadt, hogy végre egy fickó, aki nem szalad el egy síró nőtől.

2022. máj. 20. 16:46
 63/71 A kérdező kommentje:
Szerintem ez ritka. Nekem tényleg voltak olyan férfi nemű barátaim, akik órákig támogattak, ha baj volt. Öcsém is ilyen egyébként. De bármelyik előtt kicsordult egy könnycsepp, akkor feszengtek és nem tudtak kezelni.
2022. máj. 20. 16:57
 64/71 anonim ***** válasza:
66%

Viszont amikor oda kerül a sor, hogy sírás következik esetleg egy veszekedés miatt - mondjuk veszekedés miatt nem sírni kell, mint egy ovis, mert a férfiak ezzel nem tudnak mit kezdeni.

Egyébként nőként is jót mosolygok, amikor ismerősöm random sírva fakad egy velem való vita során... miért kell ezt?

Aztán akkor én is inkább otthagyom, majd miután kibőgte magát, vagy folytatjuk vagy nem, de nem szeretem a feleslegesen bőgő embereket.

2022. máj. 20. 19:01
 65/71 anonim ***** válasza:
72%
Órákig hordják neked a papírzsepit? Vagy mit szeretnél? Nem bántásból kérdezem, de tényleg nem értem.
2022. máj. 22. 00:05
 66/71 A kérdező kommentje:
Nem. Csak ha valaki tudja, hogy nem tudom kontrollálni, és miatta jön ez elő, akkor azt várnám, hogy megszólal.
2022. máj. 22. 01:29
 67/71 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként - szintén nem bántásból - a #65-ös is rámutat a lényegre: fogalma sincs, mit csináljon. Ráadásul ahogy említetted is, elég gyakori az eset, szóval kvázi már rutinból jön az elkerülés.
2022. máj. 22. 08:39
 68/71 anonim ***** válasza:
73%

#65 vagyok

Adnék zsepit és megölelnélek, de nem ülnék melletted órákig. Vagy nem tudom, nem értelek. Én értem, hogy nem tehetsz róla.

Nekem egy barátnőm van aki szintén ilyen és tudod mit? Belefáradtam, hogy random sír és néha elrontja a legnagyobb bulit. Eleinte próbáltam segíteni, de ilyenkor nem lehet. Iszonyatosan lehúzó tud lenni, ha valaki ilyen. Akkor is, ha nem tehet róla.

2022. máj. 22. 09:46
 69/71 A kérdező kommentje:

Jaj, buliban ilyen nem történik, ne értsd félre. Általában kizárólag otthon, vagy esetleg ha én dolgozom és ő otthon van, akkor, de mi nem kapunk össze utcán v társaságban.

Egyébként nem is igénylem a vigasztalgatást, mert nem úgy voltam nevelve, hogy ezt megkaptam. Nem kell ölelgetni, simogatni. Igazából egy kedves mondattal le lehetne rendezni egy ilyen epizódot.

2022. máj. 22. 16:06
 70/71 anonim ***** válasza:
69%
Ha ott nem történik ilyen, akkor itt miért nincs benned annyi, hogy megálld?
2022. máj. 22. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!