Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem foglalkozik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkozik egy férfi egy síró nővel?

Figyelt kérdés

Élettársi kapcsolatban élek a párommal már másfél éve, plusz az előtte lévő két év. Nagyszerű ember, gondoskodik rólam, vigyáz rám, minőségi időt tölt velem és érezhető az irántam érzett szeretet és szerelem. Viszont amikor oda kerül a sor, hogy sírás következik esetleg egy veszekedés miatt, akkor egészen addig nem foglalkozik velem, amíg nincsen vége. Nem beszél, nem jön oda hozzám. Amikor minden lecsendesedett, akkor meg keres, megölel, esetleg ha ő a hibás, bocsánatot kér. De a sírást nem kezeli, sőt, egyenesen hideg, már majdnem gonosz velem azidő alatt. Egy veszekedés után sírva mentem ki a házból és aznap a kocsiban aludtam, majd amikor vissza tértem, már aludt. Ezeken a helyzeteken kívül minden más helyzetben jó a kapcsolatunk, meghallgat, támogat, meg lehet vele beszélni a dolgokat. Jó a hálószobai életünk, tiszteletben tartja a határaim, hűséges, stb, tehát minden megfelelő ezen kívül.

Mi lehet ennek az oka?

Köszönöm szépen

23/n

2022. máj. 20. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:
Tizenegy és tizenhat valószínűleg ugyanaz. Nem tudsz megsérteni, nem igazán hat meg, mivel nem ismersz és magamról nem írtam semmit azon kívül, hogy a BPD-m miatt nem én irányítom a sírást. De nyugodtan vezesd le itt a feszültséget, legalább megérte feltennem a kérdést, ha neked terápia
2022. máj. 20. 12:32
 22/71 anonim ***** válasza:
29%

Exem is ilyen volt. Nem akart kezelni egy konfliktust, inkább bőgött. Nem nem tudtam kezelni, nem akartam. Az empátiám meg addig tart, amíg nem akarja valaki felhasználni érzelmi zsarolásra a jóindulatom.

Baromi nagy csalódás, mikor valaki ilyen dolgokkal próbál sarokba szorítani, hogy inkább a szőnyeg alá söpörj mindent és ne kelljen a számára kellemetlen résszel szembesülni.

Mondjuk egy férfitől én akkor és ott tényleg nem ezt vártam, nőknél gyakoribb ez az alattomosság, egyenes és hatékony kommunikáció, illetve társhoz-partnerhez illő viselkedés helyett.

2022. máj. 20. 12:33
 23/71 anonim ***** válasza:
82%

20-ra:

És köztudomású, hogy sok esetben olyan partnert választunk, mint ellenkező nemű szülőnk.

2022. máj. 20. 12:34
 24/71 A kérdező kommentje:
Tizenkilenc : Könnyen sírok, és még nem tudom kezelni. De teszek érte. Veszekedni meg bármin lehet, például egy feszült nap után akaratlanul szólal meg úgy a másik, ahogy, vagy félreértés történik.
2022. máj. 20. 12:35
 25/71 anonim ***** válasza:
54%

Neked BPD-d van és hisztizel, neki meg egyéb gyerekkori traumái a kommentjeid szerint. Megvan mindkettőtöknek a maga baja, ennyi a válasz a miértekre.

Talán a személyiségzavaroddal kéne törődnöd.

2022. máj. 20. 12:36
 26/71 anonim ***** válasza:
0%
Mindjárt itt is ríni fog, adjatok neki igazat inkább, nehogy összetaknyozzon valamit xd
2022. máj. 20. 12:36
 27/71 A kérdező kommentje:
26os, hiányzik anyu és apu, hogy ez lett belőled? Szerintem szánalmas vagy, de én szánlak, szóval szívesen ajánlom neked is levezető terápiának a kérdésem alatti válasz lehetőségét. A taknyom meg folyik, adj legyszi zsepit, ha neked még maradt.
2022. máj. 20. 12:39
 28/71 A kérdező kommentje:
25: foglalkozom is vele. Ám továbbra sem hisztizek. Ha valamit nem jogosan tesznek velem és nem megfelelően viselkednek, én pedig az ingerre gyenge problémám miatt sírok, az nem hiszti. Ha ki lett harcolva belőlem, akkor ez van.
2022. máj. 20. 12:41
 29/71 anonim ***** válasza:
100%

Csak nekem furcsa ez a kapcsolat?

Annyi szépet és jót mondtál erről a férfiról, de olyan veszekedések zajlanak köztetek, ami nemhogy síráshoz vezet, de ahhoz, hogy kint alszol az autóban?

Nálam egy közepesen jó kapcsolathoz is hozzátartozna, hogy nem futunk ki a házból, hanem maximum a másik szobáig, aztán ha lehiggadtunk, akkor megbeszéljük és megbékülünk lefekvés előtt.

2022. máj. 20. 12:41
 30/71 anonim ***** válasza:
91%
Lehet az anyja sokat sírt és valami olyan alakult ki benne amiért távol marad ilyenkor.
2022. máj. 20. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!