Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem foglalkozik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkozik egy férfi egy síró nővel?

Figyelt kérdés

Élettársi kapcsolatban élek a párommal már másfél éve, plusz az előtte lévő két év. Nagyszerű ember, gondoskodik rólam, vigyáz rám, minőségi időt tölt velem és érezhető az irántam érzett szeretet és szerelem. Viszont amikor oda kerül a sor, hogy sírás következik esetleg egy veszekedés miatt, akkor egészen addig nem foglalkozik velem, amíg nincsen vége. Nem beszél, nem jön oda hozzám. Amikor minden lecsendesedett, akkor meg keres, megölel, esetleg ha ő a hibás, bocsánatot kér. De a sírást nem kezeli, sőt, egyenesen hideg, már majdnem gonosz velem azidő alatt. Egy veszekedés után sírva mentem ki a házból és aznap a kocsiban aludtam, majd amikor vissza tértem, már aludt. Ezeken a helyzeteken kívül minden más helyzetben jó a kapcsolatunk, meghallgat, támogat, meg lehet vele beszélni a dolgokat. Jó a hálószobai életünk, tiszteletben tartja a határaim, hűséges, stb, tehát minden megfelelő ezen kívül.

Mi lehet ennek az oka?

Köszönöm szépen

23/n

2022. máj. 20. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:
39: köszönöm a személyleírást, ám sajnos gyökér nem vagyok, mindössze alacsonyabb az ingerküszöböm, mint például neked, ezért ha valaki az arcomba ordítozik, lehet, hogy nem tudom nyugodtan végig ülni, hanem elsírom magam, mint minden bpd-s, ingerlésre érzékeny ember.
2022. máj. 20. 12:58
 42/71 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam, mi ez a betegség. Mondjuk, ha azt írtad volna, hogy borderline személyiségzavar, kicsit ismerősebb lett volna.

Elég ijesztő, mivel jár mindez.

Jársz kezelésre? Érzel javulást magadon?

2022. máj. 20. 13:05
 43/71 anonim ***** válasza:
81%

Az egész megfogalmazásod távolságtartó. "amikor oda kerül a sor, hogy sírás következik"- mintha valami menetrendszerűen történő dologról lenne szó. Talán célszerű lenne a békeidőben szőnyeg alá söpört problémákat higgadt fejjel előhozni és megbeszélni, és akkor nem kerülne sor ezekre az epizódokra.

7# Egy reklámon elérzékenyülni teljesen más mint összeveszni valakivel.

2022. máj. 20. 13:05
 44/71 A kérdező kommentje:
42 : igen, rajta vagyok. Szerencsére ennek is vannak fokozatai, mint az autizmusnak és én nem vagyok a csúcson. Szimplán azok az érzelmek, akiket bárki érez, nálam sokkal erősebben jönnek ki. Nem sírok ok nélkül. Megbántanak, mint bárki mást. Ti esetleg lekezelitek egy savanyú arccal, rajtam viszont kijön. Ennyi az egész.
2022. máj. 20. 13:10
 45/71 A kérdező kommentje:
43 : igen, mert ez a rutin. Ha odáig, idezojelesen, hergelnek, akkor ez a vége, így jön ki. Sokszor el tudom nyomni, de legtöbbször nem. Mindig a megbeszélés az első. Azt nem írtam, hogy a párom jó ebben. Meghallgat, figyel, és hajlandó bocsánatot kérni, ám a kommunikáció vele nehéz. Ebből adódnak a problémák. Én mindent megbeszélnék, ő pedig nem. Nem így volt nevelve.
2022. máj. 20. 13:13
 46/71 anonim ***** válasza:
87%
Mert mit kéne csinálnia? Nem értem. Na de azt se értem, hogy lehet állandóan veszekedni.
2022. máj. 20. 13:30
 47/71 anonim ***** válasza:
10%
Engem felizgatnak a síró nők. Én megpróbálnék olyankor szexelni veled.
2022. máj. 20. 13:36
 48/71 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő sírna így, te mit szólnál?
2022. máj. 20. 13:37
 49/71 anonim ***** válasza:
100%

Az sem normális dolog, hogy ő az arcodba üvöltözik. Mégsem olyan jó kapcsolat ez akkor.

2022. máj. 20. 13:37
 50/71 anonim ***** válasza:
80%
47 xddd te beteg állat! 😂😂
2022. máj. 20. 13:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!