Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem foglalkozik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkozik egy férfi egy síró nővel?

Figyelt kérdés

Élettársi kapcsolatban élek a párommal már másfél éve, plusz az előtte lévő két év. Nagyszerű ember, gondoskodik rólam, vigyáz rám, minőségi időt tölt velem és érezhető az irántam érzett szeretet és szerelem. Viszont amikor oda kerül a sor, hogy sírás következik esetleg egy veszekedés miatt, akkor egészen addig nem foglalkozik velem, amíg nincsen vége. Nem beszél, nem jön oda hozzám. Amikor minden lecsendesedett, akkor meg keres, megölel, esetleg ha ő a hibás, bocsánatot kér. De a sírást nem kezeli, sőt, egyenesen hideg, már majdnem gonosz velem azidő alatt. Egy veszekedés után sírva mentem ki a házból és aznap a kocsiban aludtam, majd amikor vissza tértem, már aludt. Ezeken a helyzeteken kívül minden más helyzetben jó a kapcsolatunk, meghallgat, támogat, meg lehet vele beszélni a dolgokat. Jó a hálószobai életünk, tiszteletben tartja a határaim, hűséges, stb, tehát minden megfelelő ezen kívül.

Mi lehet ennek az oka?

Köszönöm szépen

23/n

2022. máj. 20. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
38%
Azért nagyban durrogtatod minden egyes válasznál, hogy borderlineos vagy. Nekem azért vannak kétségeim, hogy valóban van e ilyen betegséged.
2022. máj. 20. 13:41
 52/71 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy brilliáns téma szerintem amúgy, és a válasz igen egyszerű: k.vára nem tudja, mit kezdjen a helyzettel, tehetetlen és zavarban van. Egy klasszikus macsó felfogásban felnőtt férfi számára az érzelmi sebezhetőség kerülendő, ennek megfelelősen lövése sincs, hogy ilyenkor mit kell csinálni, teljesen leblokkol. Szerintem, ha lenne valaki, aki megbántott, azzal simán összeveszne, de hogy veled mit csináljon, az kínai.

Legjobb esetben is csak magából tud kiindulni, márpedig ő egy dologra vágyik amikor sír: ne lássa senki. És pontosan ezt is csinálja: arrébb megy, hogy ne lásson. Majd később, ha már visszanyerted a nyugalmadat, akkor majd kedveskedik neked, és úgy tesz, mintha nem vette volna észre, hogy ne hozzon kellemetlen helyzetbe.

Apósomon mosolyogtam mindig jókat. Olyan típusú ember, aki, amikor át akarták verni, a műhelyéből úgy b*szta ki a hurkástarkójú, fekete mercis, fuxos arcokat, hogy csikorgott a kerék a merci alatt. Ha anyósom kiborul valami miatt, úgy áll ott rémülten, mozdulatlanul, mint a megrémített katicabogár.

2022. máj. 20. 14:05
 53/71 anonim ***** válasza:
23%
Csak simán érzelmi fejlettlenség.. ez a szöveg engem kiborít hogy nem akar semmit mondani nehogy rontson a helyzeten..:D Ilyen férfivel együtt se lennék, mikor olyan pillanatban mikor lelki támogatásra lenne szükséged, ignorálja vagy csak ül melletted mint egy krumpliszsák.
2022. máj. 20. 14:52
 54/71 A kérdező kommentje:

49: ilyen nem történik, nem kiabal velem szinte soha, ez csak egy tőle független példa volt.

50: Én meg az olyan emberekről hányok be, mint te vagy. Ha valakinek van valami hibája, akkor az ne legyen senkivel. Gondolom te modell alkat vagy, tökéletes arcvonásokkal (és ha férfi vagy, hatalmas és persze ügyes fallosszal). Hagyjuk már.

2022. máj. 20. 15:12
 55/71 A kérdező kommentje:

52 : nem érzem szükségesnek mutogatni a papírjaimat, elég, ha az elhiszi, aki segítő szándékkal próbált válaszolni.

Kaptam is több ilyen választ.

53 és 54, köszönöm, így én is jobban meg tudom érteni őt.

2022. máj. 20. 15:14
 56/71 anonim ***** válasza:
4%
Menjél csak hányni, csak nehogy sírva fakadj közben.
2022. máj. 20. 15:14
 57/71 A kérdező kommentje:
Akkor bele találtam. Csúnya vagy, nem kellesz senkinek még egészséges ággyal sem, és a fallosz is kicsi. Sajnálom. Nem baj, valaki biztos szeret. Szép napot, kedves
2022. máj. 20. 15:19
 58/71 anonim ***** válasza:
55%
További jó sírást!
2022. máj. 20. 15:40
 59/71 A kérdező kommentje:

Meg lesz, és közben majd az arcodra gondolok, hogy egyenesen zokogjak:( ha meg nevetni akarok, akkor megkérem az exeid, hogy meseljenek a hálószobai teljesítményedről!

Köszi a lehetőséget

2022. máj. 20. 15:57
 60/71 anonim ***** válasza:
39%

Engem az utcán hívtak fel telefonon, hogy meghalt a mamám és ott sírtam. Bár próbáltam elrejteni, de elég látványosak voltak a vörös szemeim és az, ahogy törölgettem zsepivel.

A hazaút alatt (ami 20 perc volt) 2 férfi is odajött megkérdezni, hogy jól vagyok-e, tudnak-e segíteni.

Szóval max a párod érzéketlen.

Persze csak ha nem sírsz minden nap 20x, mert akkor elhiszem, hogy unalmas neki.

2022. máj. 20. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!