Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem foglalkozik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkozik egy férfi egy síró nővel?

Figyelt kérdés

Élettársi kapcsolatban élek a párommal már másfél éve, plusz az előtte lévő két év. Nagyszerű ember, gondoskodik rólam, vigyáz rám, minőségi időt tölt velem és érezhető az irántam érzett szeretet és szerelem. Viszont amikor oda kerül a sor, hogy sírás következik esetleg egy veszekedés miatt, akkor egészen addig nem foglalkozik velem, amíg nincsen vége. Nem beszél, nem jön oda hozzám. Amikor minden lecsendesedett, akkor meg keres, megölel, esetleg ha ő a hibás, bocsánatot kér. De a sírást nem kezeli, sőt, egyenesen hideg, már majdnem gonosz velem azidő alatt. Egy veszekedés után sírva mentem ki a házból és aznap a kocsiban aludtam, majd amikor vissza tértem, már aludt. Ezeken a helyzeteken kívül minden más helyzetben jó a kapcsolatunk, meghallgat, támogat, meg lehet vele beszélni a dolgokat. Jó a hálószobai életünk, tiszteletben tartja a határaim, hűséges, stb, tehát minden megfelelő ezen kívül.

Mi lehet ennek az oka?

Köszönöm szépen

23/n

2022. máj. 20. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:

26osnak ismét : hogy lehetsz ennyire sötét? Igazat adni? Latod a kérdést, te agyatlan? "Mi lehet az oka". Ebben hogyan lehet igazat adni, te egysejtű? Édes istenem...

Mindenkinek, aki választ próbát adni véleménye vagy tapasztalata alapján, köszönöm szépen. Jobban látom a dolgokat, és biztos vagyok benne, hogy ő is hasonló választ adott volna, ha tudott volna erről beszélni.

Minden negatív és rosszindulatú embernek pedig két dolgot mondok : szívesen, hogy ingyen segítséget nyújtottam nektek a feszko levezetésében, hiszen nagyon élveztétek. Valamint, feltételezem, hogy belétek nem szorult empátia, ezért kívánom, hogy találjátok magatokban pozitív érzelmeket is <3

2022. máj. 20. 12:45
 32/71 anonim ***** válasza:
25%
A férfiaknak nem elég fejlett az érzelmi intelligenciájuk, így nem tudják kezelni és ignorálják az érzemek ilyen fokú megnyilvánulását.
2022. máj. 20. 12:45
 33/71 A kérdező kommentje:
29 : Tudok választ adni a kérdésedre. Ahogy írtam, BPD-m van. Ha párom például megsért akaratlanul, akkor az inger miatt félre húzódom sírni. Nem mindig előtte. Igénylem, hogy lenyugtassanak. Van, hogy ezt szóvá teszem. De ahogy írtam, ő nem tudja ezt kezelni. Ezzel tovább vagyok ingerelve és ha már nem tudom kezelni magam, akkor kilépek a szituációból, az említett esetben az autóba mentem aludni, hogy lenyugodjak.
2022. máj. 20. 12:48
 34/71 A kérdező kommentje:
Harminc : erre gondoltam én is
2022. máj. 20. 12:49
 35/71 anonim ***** válasza:
100%
De bírom mikor minden válaszra rákontrázol egy infóval, ami megcáfolja a választ. De nem írnád ki elsőre ezek, há minek
2022. máj. 20. 12:49
 36/71 anonim ***** válasza:
100%
Ti itt legtöbben összekeveritek a szezont a fazonnal. A kérdező nem azt írta, hogy a párja nem támasz neki ha mondjuk azért sír mert igazságtalanság érte a munkahelyén vagy mert összeveszett valamelyik barátnőjével hanem a vita hevében történő sírásról volt szó. Én azért nem tudok ,mihez kezdeni az ilyen jellegű sírással, mert józanul végig gondolva egy vitás szituációnak nem megoldása a sírás. Egyébként meg nagyon sokan érzelmi zsarolásra használják a sírást(nem a kérdezőre gondolok). Azt írod, hogy a betegség miatt nem te irányítod a sírást. Ezt én elfogadom, mert fogalmam sincs erről a betegségről. Viszont azt, hogy a leírt esetben te kirohantál az autóba aludni ahelyett, hogy a probléma megoldására törekedtél volna azt szerintem te irányítod és finoman szólva sem gondolom felnőtt viselkedésnek.
2022. máj. 20. 12:51
 37/71 A kérdező kommentje:
Akkor írok egy lényeges infót. Nem sírok minden nap. Sőt, minden héten sem. Néhány hetente adódik egy eset, amikor nem úgy értjük egymást, vagy nem úgy szólal meg valaki, ahogy kéne. Ekkor mindig megprobalom megbeszélni a dolgokat. Meghallgat, oda figyel, ám értelem szeruen nem mindig fogunk egyet érteni. Ha túl sokáig húzódik egy ilyen téma, akkor meglehet, hogy már annyira sok inger ért, hogy elsírom magam. Ő pedig ezeket szinte soha nem tudta kezelni.
2022. máj. 20. 12:53
 38/71 A kérdező kommentje:

37: KÖSZÖNÖM. Igen. Pontosan erről van szó. Valaki értette.

Az autós szituáció csak egy példa volt a több eset közül. Viszont ott is megprobaltam megbeszélni. De ahogy írtad te is, vita közben nem mindig úgy látod, ahogy kéne. Nem feltétlen értünk egyet.

2022. máj. 20. 12:54
 39/71 anonim ***** válasza:
72%
Így a kommentek alapján a kedves kérdezőnek a stílusa azért hagy némi kívánni valót maga után. Annyira azért nem tartom lehetetlennek azt sem, hogy ez a szimpatikus stílus is benne van a palija beleszarásában. Meg számomra azért az is világos, hogy ez a betegség azért elég jó arra, hogy mögé bújtassa az összes gyökérségét.
2022. máj. 20. 12:56
 40/71 A kérdező kommentje:
Valóban van, aki zsarolásra használja a sírást. Ha én akarnám sem tudnám ezt használni, hiszen látom, milyen a párom. Csak rontanék. Egyébként az esetek 90%ában a megbeszéléssel kezdődik és pont csak azután jön a kitörésem,mert nem jutunk vele jó irányba és már nem tudom vissza fogni.
2022. máj. 20. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!