Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem foglalkozik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem foglalkozik egy férfi egy síró nővel?

Figyelt kérdés

Élettársi kapcsolatban élek a párommal már másfél éve, plusz az előtte lévő két év. Nagyszerű ember, gondoskodik rólam, vigyáz rám, minőségi időt tölt velem és érezhető az irántam érzett szeretet és szerelem. Viszont amikor oda kerül a sor, hogy sírás következik esetleg egy veszekedés miatt, akkor egészen addig nem foglalkozik velem, amíg nincsen vége. Nem beszél, nem jön oda hozzám. Amikor minden lecsendesedett, akkor meg keres, megölel, esetleg ha ő a hibás, bocsánatot kér. De a sírást nem kezeli, sőt, egyenesen hideg, már majdnem gonosz velem azidő alatt. Egy veszekedés után sírva mentem ki a házból és aznap a kocsiban aludtam, majd amikor vissza tértem, már aludt. Ezeken a helyzeteken kívül minden más helyzetben jó a kapcsolatunk, meghallgat, támogat, meg lehet vele beszélni a dolgokat. Jó a hálószobai életünk, tiszteletben tartja a határaim, hűséges, stb, tehát minden megfelelő ezen kívül.

Mi lehet ennek az oka?

Köszönöm szépen

23/n

2022. máj. 20. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
40%
Tőle kéne megkérdezni.
2022. máj. 20. 12:20
 2/71 A kérdező kommentje:
Nagyszerű válasz, bár szerintem logikus, hogy ez már megtörtént ám nem kaptam választ.
2022. máj. 20. 12:22
 3/71 anonim ***** válasza:
78%
Ezen leírás alapján vagy te nem vagy normális, vagy a zegész kapcsolat.
 4/71 anonim ***** válasza:
82%
És szerinted mi tudni fogjuk a választ?
 5/71 anonim ***** válasza:
49%

"sírás következik esetleg egy veszekedés miatt"

Ez nem sírás, ez hiszti. Ahelyett, hogy kulturáltan megbeszélnétek egy nézeteltérést és mindenki elismerné, hogy melyik ponton volt hülye a megoldás érdekében, te bevágod a bőgő csecsemő pózt, mikor vesztésre állsz, hogy mindenki elfelejtse, hogy te is aktív felnőtt cselekvő vagy.

Bocs, de nekem ilyen játszmákhoz még nőként sincs gyomrom, a férfiak pedig köztudottan nehezebben viselkedik a bőgést.

Azért nem reagál a hisztidre, mert valószínűleg ennyire már ismer téged és a módszereidet.

2022. máj. 20. 12:23
 6/71 A kérdező kommentje:
Ha van itt egy férfi, ami ezt csinálja, vagy akár egy értelmes nő, aki többet tud nálam, akkor igen, kaphatok választ :)
2022. máj. 20. 12:24
 7/71 anonim ***** válasza:
75%
5-ös, honnan tudod, hogy hiszti? Én teljesen egyedül itthon ülve egy reklámon elsírom magam. Miért kell minden érzelmet a legszarabbnak elképzelni azonnal?
2022. máj. 20. 12:25
 8/71 anonim ***** válasza:
98%

Valószínűleg kellemetlennek tartja és nem tudja miként kell kezelni. Ezt is meg kell tanulni, de te is kommunikálnod kellene felé, hogy ilyenkor mire van szükséged.

De más emberek sírását nagyon nehéz amúgy társadalmilag kezelni.

2022. máj. 20. 12:25
 9/71 A kérdező kommentje:
Az ötösnek köszönöm a választ, igazából jót nevettem rajta. 90%ban egyet értek, ha már így rávilágítottál. Nem akkor sírok, amikor vesztésre állok. BPD-m van, ezért ha nagyobb inger ér, akkor elsírom magam. Ezért hisztizek nem nevezném. De ezen kívül a többi egy valós lehetőségnek tűnik
2022. máj. 20. 12:26
 10/71 anonim ***** válasza:
98%
Hát nem párkapcsolatban, de amúgy én is ilyen vagyok, szimplán nem tudok mit kezdeni egy síró emberrel, nem tudom mit kéne mondanom neki amitől jobb lehetne, így általában inkább nem mondok semmit, nem akarok rontani a helyzeten.
2022. máj. 20. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!