Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudnátok élni egy életet úgy, hogy idegesít a párotok 'humorérzéke'?
Én csak azt nem értem, hogy miért pontoztátok le a #10-est, abszolút egyetértek azzal, hogy az emberek változnak. A dominanciajátszma egy gyerekes dolog, ami azt is jelenti, hogy fiatal korban természetes. Ez a beszólogatós változat pedig egy hibás, tanult viselkedésminta, ennélfogva visszajelzéssel korrigálható.
Pl 20 évesen nálam is megvolt valami hasonló, finoman fogalmazva is k.vára nem vagyok büszke rá. Abszolút nem szándékosan csináltam, és rohadtul kellemetlen volt észrevenni magam. Az én párkapcsolatom is majdnem ráment.
Biztos vagyok benne, hogy megrövidítette volna az érési folyamatomat, ha a feleségem beleállt volna, és visszajelez, hogy pöcs vagyok. De hát ő is 20 éves volt, és bizonytalan, úgyhogy már csak akkor tudtam meg, mennyiszer sértettem meg, amikor rámnézni sem sok kedve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!