Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudnátok élni egy életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudnátok élni egy életet úgy, hogy idegesít a párotok 'humorérzéke'?

Figyelt kérdés
Amikor azt találja viccesnek, hogy benneteket 'húz' rendszeresen. Például mások előtt előadja, hogy megittad az összes sört otthon, mikor egyáltalán nem történt ilyen. Vagy kategorizálásról beszélgettek, és megjegyzi, hogy te csak C kategóriás csaj vagy. Ilyesmikre gondolok. Ezeket ő teljes mértékben viccnek szánja, nevet is nagyokat utána, de nálam ennek semmi köze a jó humorhoz, sőt inkább piszkálásnak élem meg. Mondta, hogy szóljak rá, ha sok, és szoktam is, de általában fél óra múlva megint elsüt valami hasonlót.
2022. máj. 19. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Hát én ezt biztos nem viselném egy életen keresztül, az intelligens humort szeretem, de ez nem az. De alkalmi kapcsolatban oké, ha jól néz ki.
2022. máj. 19. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem, tuti nem.
2022. máj. 19. 17:39
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Kinyalod a segget azert ilyen tokosen viccelodo.. mond neki hogy szakitas lessz a vege majd vissza vesz egybol
2022. máj. 19. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
9-es jól mondja, azzal akar felvágni, hogy ő mekkora domináns hím a kapcsolatban. Nagyon gyerekes, es rossz jel. Nem tűrném már de az első férjem ilyen volt. Szép lassan otthon is elkezdte csinalni. Olyan volt neki, mint a drog, ebböl nyert energiát, önbizalmat, hogy engem karikíroz, nevetségessé tesz, aláz. Elvaltunk szerencsére.
2022. máj. 21. 06:47
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Én csak azt nem értem, hogy miért pontoztátok le a #10-est, abszolút egyetértek azzal, hogy az emberek változnak. A dominanciajátszma egy gyerekes dolog, ami azt is jelenti, hogy fiatal korban természetes. Ez a beszólogatós változat pedig egy hibás, tanult viselkedésminta, ennélfogva visszajelzéssel korrigálható.

Pl 20 évesen nálam is megvolt valami hasonló, finoman fogalmazva is k.vára nem vagyok büszke rá. Abszolút nem szándékosan csináltam, és rohadtul kellemetlen volt észrevenni magam. Az én párkapcsolatom is majdnem ráment.

Biztos vagyok benne, hogy megrövidítette volna az érési folyamatomat, ha a feleségem beleállt volna, és visszajelez, hogy pöcs vagyok. De hát ő is 20 éves volt, és bizonytalan, úgyhogy már csak akkor tudtam meg, mennyiszer sértettem meg, amikor rámnézni sem sok kedve volt.

2022. máj. 21. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!