Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudnátok élni egy életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudnátok élni egy életet úgy, hogy idegesít a párotok 'humorérzéke'?

Figyelt kérdés
Amikor azt találja viccesnek, hogy benneteket 'húz' rendszeresen. Például mások előtt előadja, hogy megittad az összes sört otthon, mikor egyáltalán nem történt ilyen. Vagy kategorizálásról beszélgettek, és megjegyzi, hogy te csak C kategóriás csaj vagy. Ilyesmikre gondolok. Ezeket ő teljes mértékben viccnek szánja, nevet is nagyokat utána, de nálam ennek semmi köze a jó humorhoz, sőt inkább piszkálásnak élem meg. Mondta, hogy szóljak rá, ha sok, és szoktam is, de általában fél óra múlva megint elsüt valami hasonlót.
2022. máj. 19. 13:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Kuka az ilyen. Vagyis össze se jövök ilyen dinka pasival. Nem égetem magam prolikkal.

De hát kinek mi. Akit ez elszórakoztat, hajrá!

2022. máj. 19. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Ennek a humorérzékhez semmi köze, a párod egyszerűen bunkó. Én nem viselném el!
2022. máj. 19. 13:25
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól néz ki, igen.
2022. máj. 19. 13:27
 4/15 A kérdező kommentje:
Nyilván ha nem zavarna egyáltalán, nem tettem volna fel a kérdést. Viszont minden másban passzolunk, csak félek, hogy idővel ezt egyre kevésbé lesz türelmem kedvesen lereagálni. Bunkónak nem tartom, mert amikor nincs ebben a 'vicces' kedvében, akkor nagyon figyelmes és tisztelettel bánik velem, ezt tényleg akkor veszi elő, amikor humorosnak akar tűnni mondjuk társaságban.
2022. máj. 19. 13:34
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindehhez hány éves? Ilyesmivel 16 évesek szoktak vagánykodni a haverok előtt.
2022. máj. 19. 13:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Mindketten 25 évesek vagyunk.
2022. máj. 19. 13:35
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Offoska, ha haverok előtt azzal akár felvágni, hogy engem megaláz, az kizáró ok. Sokat elárul a társaságról is, hogy náluk ez a színvonal
2022. máj. 19. 13:57
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem tudom, első körben megbeszélném vele, hogy miért érzi szükségesnek ezt a fajta humort, illetve felvilágosítanám, hogy engem mennyire bánt. Aztán ha nem változik akkor bájbáj. Mondom ezt úgy, hogy a párommal szerintem mi is elég lazán toljuk, sokat csipkelődünk, és igen, van proli humorunk is néha. Viszont, ez mindkettőnknek belefér, nem vagyunk nebáncsvirágok (pl az a sörös megszólalás bár egyáltalán nem üti meg azt a szintet, hogy viccnek nevezzem, de belőlem ez semmit nem váltana ki), valamit mi ezt a proliságot a 4 fal között műveljük, de eszünk ágában nem lenne megalázni, vagy kellemetlen helyzetbe hozni a másikat. Márpedig a C kategóriás baromsága megalázó
2022. máj. 19. 14:06
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

Ennek semmi köze a humorérzékhez, valójában ez egyfajta passzív-agresszív dominanciajátszma. Kíváncsi lennék, ha te viccelődsz rajta ugyanígy mások előtt, azon is jót nevetne-e.

Ettől még nem kuka a srác, de ezt a viselkedést meg kell szüntetni, mert toxikus.

Szerencsés esetben elég a szép szó, és észhez kap. Elképzelhető viszont, hogy jön az értetlen vállvonogatás, hogy milyen kis érzékenyke vagy és nem érted a viccet, ebben az esetben kemény felszólítás, hogy fejezze be. Ha ebből sem veszi a lapot, és folytajta, vagy sértődöttet játszik és törleszt, akkor sajna tényleg kuka.

2022. máj. 19. 14:43
 10/15 anonim ***** válasza:
44%

Egyik ilyen exemnek en elmagyaráztam hogy az nem tunik fel.hogy senki nem degradálja le a saját párját csak te?

Es az feltunik hogy a társaságnak te vagy a bohóca es azt várják hogy őket szórakoztasd?

Aztan itt adtak nekem tök.jo tanácsokat ha rajtam élcelődik hogyan reagaljam le. Egyszeru visszaoltogatasokkal.

Aztan csináltam olyat is pl hogy amikor engem kezdett a haverok elott oltogatni elkezdtem öt minden beszolás után fotózni.(zárhang is volt, hangosan kattant mikor fotoztam) Ez nagyon megzavarta. Es a haverok aztán rajta röhögtek.

Es eljott a nagy nap mikor odaállt elém hogy IGAZAM van, tenyleg ő a tarsaság bohóca. Attol a naptol soha nem alázott le nem azzal.lett naggyá hogy engem lejárat!

Es gondolom a kovetkezo párja már nem megy azon keresztul amin nekem kellett mellette korabban.

Es akkor itt meg olyanokat irnak hogy nem változnak a férfiak.

DEHOGYNEM változnak! Es nagyon is sokmindenben!

2022. máj. 19. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!