Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 27 évesen fogadjam el ami van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen fogadjam el ami van vagy merjek még élni?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok (lány), és 5 éve vagyok kapcsolatban egy nagyon rendes sráccal. Előtte nekem volt egy hatalmas szerelem az életemben (valószínűleg soha az életben nem fogok senkit így szeretni mint őt) de a távolság elszakított minket egymástól (külföldi a srác), pár évet éltem kint addig együtt tudtunk lenni de utána haza kellett jönnöm. Ezután ismertem meg a mostani páromat akivel nagyon harmónikus a kapcsolat de igazából hamar rájöttem hogy sosem voltam belé szerelmes. Megvolt a szenvedély, az izgalom az elején de hamar elmúlt. Viszont jó volt maga a kapcsolatunk,meg az is, igazi lelkitárs, szeretem őt mint embert de nem vagyok szerelmes. Néha a szex is már nehezemre esik vele mert nem úgy tekintek már rá...

Sokszor megfogalmazódik bennem a kérdés hogy most még itt vagyok 27 évesen, most vagyok fiatal, most tudok még elmenni bulizni, élvezni az életet, szerelmesnek lenni stb. Megéri maradni ebben a párkapcsolatban és elfogadni ezt ami most van? Nyugodt, kiegyensúlyozott élet (kicsit már mama/papa életmód) vagy inkább lépjek ki és éljek? Sajnos közben elkezdett hiányozni a régi szerelmem is,sokat fantáziálok mert belegondoltam abba is hogy most már ki is tudnék költözni ha úgy van. Persze nem miatta akarom felbontani ezt a mostani kapcsolatot hanem magam miatt. Félek hogy később megbánom ha most nem kezdem el kicsit a saját utamat járni. De persze bennem van a félsz attól is hogy esetleg azt bánom meg ha elhagyom azt kiegyensúlyozott (lelkitársi) kapcsolatot ami most van.

Mit gondoltok? Volt már más is ilyen helyzetben? 27 évesen már üljek le a seggemre és fogadjam el ami van? Vagy merjek még élni?

2022. máj. 4. 17:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
6%
Egy gyerek segit kérdező vagjatok bele meg ma a gyartasba :))))) es minden megoldodik magatol
2022. máj. 4. 17:36
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha már nem vonzódsz hozzá, sose érezted úgy, akkor lépj ki a kapcsolatból, kár volt belekezdeni.

Bulizni, szórakozni egyébként barátoddal is lehet, nem muszáj hozzá szingliknek lenni. Mi is rendszeresen eljárni és együtt, néha külön/barátokkal jól érezzük magunkat.

Egy kapcsolat nem a lemondásról szól, hanem van egy személy az életedben akihez vonzódsz, szeret, szeretsz vele programokra járni és segít, támogat.

2022. máj. 4. 18:00
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha így érzel, akkor teljesen felesleges folytatni vele.

Az életet bármilyen korban élvezheted, de amikor úgy érzed, hogy a párod mellett ez nincs jelen, akkor nem érdemes folytatni.

2022. máj. 4. 18:06
 14/27 anonim ***** válasza:
16%
27 évesen én már 60 magas és helyes sráccal fektettem meg magam, szerintem élj és gyűjts tapasztalatokat amíg teheted
2022. máj. 4. 18:22
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Megéri elkezdeni élni 26 évesen!:) Főleg így, hogy még gyerek sincs.
2022. máj. 4. 18:22
 16/27 anonim ***** válasza:
20%

Lassan 30 éves NŐ vagy, nem lány!

2-3 év, és lefő a kávé.

2022. máj. 4. 18:25
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom miért van, hogy 20as éveikben járó emberek matuzsálemként tekintenek magukra és már beletörődnek abba ami van.

Fiatal vagy, nem kell beletörődnöd semmibe!!

Élvezd az életet, ne foszd meg magadtól tudatosan azt amire vágysz. Mindkettőtöknek jobb ha meg tudjátok találni azt az embert, akivel IGAZÁN lenni szeretnétek. Miatta sem korrekt és miattad sem.

Ne temetsd magad, fiatal vagy, élj úgy ahogy neked tetszik és ne foszd meg magad a vágyaidtól!:)

2022. máj. 4. 18:27
 18/27 anonim ***** válasza:
75%
Megsúgom, hogy ennyi év után a külföldi srácba sem lennél már szerelmes. Átalakul szeretetté és tiszteletté. A többi dolgot ennek fényében mérlegeld és döntsed el mi legyen.
2022. máj. 4. 18:33
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, én nem hiszek ebben a nagy pillangos marhasagban. Aki erre vágyik, az egy folyamatosan érzelmileg instabil kapcsolatot akar, mert egyedül ott marad fenn ez az érzés.

Igazi társat találni sokkal nehezebb, mint ilyen langolast, ami szinten pár év és vagy nagyon durván átmegy bántalmazó kapcsolatba vagy egyszerűen csak elmúlik. Én emiatt nem rugnek fel egy kapcsolatot, HA szeretem a párom, mint embert és mint férfit pedig kívánom.

23N

2022. máj. 4. 18:34
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
De lássuk be van aközött különbség hogy elmúlt a szerelem, de megvan a szeretet, a vonzalom és olyan társad van akivel el tudod képzelni az életed és nem csak azért mert benne ragadtál, és aközött hogy jó ember, de mar nincs vonzalom és társadnak már nem őt akarod. Ez már inkább egy barátság.
2022. máj. 4. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!