Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt a vég? Hány éves koromig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt a vég? Hány éves koromig ne adjam fel? Fogadjam el, hogy lehet, csak 40 évesen leszek apa?

Figyelt kérdés
Nincs nő, aki szüljön. Mindenki egyedül él, és jól el van úgy. Nem akarnak kapcsolatot, pláne nem szülni. Még házas nők sem szülnek, akiket ismerek, pedig kik, ha ők se.
2021. nov. 26. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Egy rakat 40 es pasit isnerek akik nőznek össze vissza es a 20-40 éves nők is szülnének nekik, csak epp maguk a pasik nem akarnak gyereket.

Te fordítva lehetsz "bekötve"

2021. nov. 26. 18:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Bérelj egy béranyát, ha annyira akarod a kis pulyát. Ha nem itthon, külföldön sok országban lehetséges, szegényebb országokban egy kis pénzért cserébe tuti lesz jelentkező, vannak olyan helyek, ahol a szegénység miatt erre kényszerülnek.

És utána nevelheted, nagy mosollyal. Nagyika is boldog lehet, ha az kényszerít, "mér' nincs onokám" nyafogással, a kisnyugdíj árnyékából.

2021. nov. 26. 18:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Vagy a nők vannak fordítva bekötve, hogy olyanokra hajtanak, akikkel nem lehet komolyan kezdeni semmit. Ez régi dilemma, és meg is érdemlik. :D :D Majd ha megtanulnak rendesen választani, boldogok lehetnek, de az úgysem jön el.
2021. nov. 26. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kérdésnek ez volt a "célja", hogy ezt leírd? Ennek se értelme, se haszna nincs így. Igaz növeli a kérdések számát egyel...
2021. nov. 26. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon rosszul csinálsz. Nekem minden barátnőm fél éven belül már erőltette volna a gyerek témát...
2021. nov. 26. 18:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Pedig elég érdekes folyamat a magány és a gyermektelenség, hogy egy ilyen fejlett világban kihal a népesség, míg Afrikát valahogy nem érdekli, hogy nincs pénz, és szaporodnak. Mondanám, hogy évszázadok múlva visszanézik, mi bajunk volt, hogy lehettünk ilyen fogyatékosok, de nem lesz, aki visszanézze, nem fog senkit érdekelni.
2021. nov. 26. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 Csak fröcsögni akart. Annyi haszna volt, hogy kiadta magából a dolgot.
 8/12 A kérdező kommentje:
5: és ugye pont nálad, aki nem volt erre hajlandó... erről beszélek.
 9/12 anonim ***** válasza:
#8: Velem lehet amúgy komolyan kezdeni sok dolgot, gyereket is akartam, viszont fél év ismertség után senkivel sem potyogtatnék gyereket. Az meg, hogy komolyabb szintet képtelenek megütni, az más kérdés.
2021. nov. 26. 18:41
 10/12 anonim ***** válasza:

9, szerintem, aki fél év után már a gyereken angyal, az nem is akar komolyan, csak gyereket.

Az nem opció kérdező, hogy párt keresel nem önkéntes béranyát? Az ismerőseim közül sokan szültek az elmúlt 2 évben, 25+ baba, de mind sok év után, jellemzően házasságba.

Mi is úgy jöttünk össze a párommal, hogy mind a ketten szeretnénk gyereket és még mindig ez a terv, de eltelt azóta 7 év. Ő 35 én 25 és még mindig várat magára pár évet, mert nem állunk készen egy gyerekre. Rengeteg olyan nő futkos a világban, aki szeretne gyereket. De nem azonnal. Persze sok olyan is van, aki eleve nem szeretne. De én se jöttem volna össze a párommal, ha közli, hogy ő pár éven belül gyereket akar. Mert nem kell ilyen nyomás.

Az se baj, ha így ismerkedsz, csak kérdés, hogy akkor mennyire lesz párod az a nő és mennyire jön össze csak azért, mert ő is pár éven belül gyereket akar.

Szerintem sokkal célravezetőbb, ha párt keresel és, ha az a nő meg van, akkor jön elő a gyerek projekt, mint kézzel fogható valami. Addig bőven elég, ha csak egyetértetek azzá, hogy szeretnétek.

Vagy legalábbis a környezetemben ez jött be a pároknak, immár családoknak.

2021. nov. 26. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!