Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a vég? Hány éves koromig ne adjam fel? Fogadjam el, hogy lehet, csak 40 évesen leszek apa?
Egy rakat 40 es pasit isnerek akik nőznek össze vissza es a 20-40 éves nők is szülnének nekik, csak epp maguk a pasik nem akarnak gyereket.
Te fordítva lehetsz "bekötve"
Bérelj egy béranyát, ha annyira akarod a kis pulyát. Ha nem itthon, külföldön sok országban lehetséges, szegényebb országokban egy kis pénzért cserébe tuti lesz jelentkező, vannak olyan helyek, ahol a szegénység miatt erre kényszerülnek.
És utána nevelheted, nagy mosollyal. Nagyika is boldog lehet, ha az kényszerít, "mér' nincs onokám" nyafogással, a kisnyugdíj árnyékából.
9, szerintem, aki fél év után már a gyereken angyal, az nem is akar komolyan, csak gyereket.
Az nem opció kérdező, hogy párt keresel nem önkéntes béranyát? Az ismerőseim közül sokan szültek az elmúlt 2 évben, 25+ baba, de mind sok év után, jellemzően házasságba.
Mi is úgy jöttünk össze a párommal, hogy mind a ketten szeretnénk gyereket és még mindig ez a terv, de eltelt azóta 7 év. Ő 35 én 25 és még mindig várat magára pár évet, mert nem állunk készen egy gyerekre. Rengeteg olyan nő futkos a világban, aki szeretne gyereket. De nem azonnal. Persze sok olyan is van, aki eleve nem szeretne. De én se jöttem volna össze a párommal, ha közli, hogy ő pár éven belül gyereket akar. Mert nem kell ilyen nyomás.
Az se baj, ha így ismerkedsz, csak kérdés, hogy akkor mennyire lesz párod az a nő és mennyire jön össze csak azért, mert ő is pár éven belül gyereket akar.
Szerintem sokkal célravezetőbb, ha párt keresel és, ha az a nő meg van, akkor jön elő a gyerek projekt, mint kézzel fogható valami. Addig bőven elég, ha csak egyetértetek azzá, hogy szeretnétek.
Vagy legalábbis a környezetemben ez jött be a pároknak, immár családoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!