Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el hogy soha nem lesz köztünk semmi ?

Figyelt kérdés
Van egy tőlem 2 évvel fiatalabb nő akit egy barátom révén ismertem meg.Előtte is ismertem,de amikor ez a barátom elhívott egy baráti összejövetelre akkor ismertem meg sokkal jobban a lányt,előtte csak ilyen köszöni viszonyba voltunk.Sokat beszélgettünk,táncoltunk és valamiért úgy vettem észre hogy akar is valamit.Nagyon gyorsan belé szerettem,2-szer volt hogy elköszönéskor magamhoz húztam és megcsókoltam (meg is lepődtem hogy ilyen bátor voltam). Nem lökött el,de elmondása szerint nem akar többet barátságnál,amit megértek mert alapvetően elég romantikus vagyok. Viszont ő megváltoztatta az életem,mióta ismerem és beleszerettem azóta próbálok jobb,őszinte ember lenni,kerül a bajt,elkezdtem újra sportolni.Ami feltűnt hogy azokhoz akik "rosszfiúsak" azokhoz jobban vonzódik,de megjátszani se akarom magam,mert az már nem én lennék.Nem tudom mit tegyek,sose éreztem ennyire őszintén egy nő iránt.Volt több barátnőm is,de mindegyikkel én szakítottam,mert nem éreztem azt amit kellett volna.Most amikor érzem akkor meg én nem kellek és ez kicsit kikészít.
2021. júl. 11. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Neked is csak az kell aki elérhetetlen. Aki meg valóban szeret/ne, az meg nem kell.
2021. júl. 11. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Eddig egy olyan barátnőm volt aki szeretett,még kamaszként.Azóta volt kapcsolatom de azok olyanok volt a lány meg az én részemről is hogy csak legyen valaki csak egyedül ne kelljen lenni.
2021. júl. 11. 21:13
 3/4 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Hagyd a gyászba. Miután lesz néhány csúnya csalódása, azután átértékeli a dolgokat. De addigra szerintem lesz valakid, aki megbecsül és szeret - ne hagyd, hogy az élet elszaladjon melletted, miközben arra méltatlan emberre vársz/vágyakozol. :)))
2021. júl. 11. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Igy van, a valtozasokat tartsd meg, a lannyal meg szamits meg minden kapcsolatot a "kotelezon" kivul, azaz nyilvan ne forditsd el a fejed, ha barati tarsasagban talalkoztok, de ne menj oda hozza dumalni, ne tancolj vele, stb. Nem bosszubol, hanem azert, mert neked ez nem egy jo helyzet.
2021. júl. 12. 07:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!