Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy nem kellek annak, akit nagyon szeretek?
Nem lenne olyan nehéz, ha nem hitegetett volna a cselekedeteivel, hogy esetleg o is akár többet. 4 hónapig kavartunk, volt minden koztunk. Azutan is, hogy bevallottam, hogy szeretem. Boldog volt amikor velem volt, de mégsem akar kapcsolatot velem. Rengeteg időt töltöttünk együtt, utóbbi időben szinte minden nap.
Nem akar velem többet beszélni elmondasa szerint, mert nem akar tobb fájdalmat okozni, reményeket kelteni bennem.
Nem tudom kizarni teljesen az életemből, mert egy helyen dolgozunk.
Próbáltam lekotni magam, de egyszerűen nem megy. Tudom később jobb lesz, de most pokolian fáj. Sajnos ferfi létemre nagyon érzelmes vagyok és könnyen kötődök. Most újra teljesen egyedül maradtam. Ugy érzem ha valakinek ennyit megtettem és mégsem volt elég, nem leszek elég senkinek.
Azt a nőt már rég másik pasi dugja.
Hülyére vett.
Az idő begyógyítja a sebeket
Dolgozz, tanulj, sportolj. Ne nyalogasd a sebeidet.
Majd ha túl leszel a tizedik csalódáson akkor ez bagatellnek fog tünni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!