Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el/ dolgozzam fel, hogy az a lány, exem akit szeretek másik nálam sokkal jobb férfivel van?
Olyan kis városban lakom ahol sajnos gyorsan terjedenek a hírek, s mióta megtudtam, hogy kivel van az exem akit meg nem sikerült lezárnom, mert még érzek iránt , de nem kellek neki, egy nálam jobb, gazdagabb, menőbb idősebb ferfivel van. És sajnos azóta majdnem minden héten látom őket együtt, és ezutan olyan rossz, borzalmas, fájó érzések/gondolatok törnek fel bennem napokig.
33F
Miért, akkor jobban éreznéd magad, ha egy sokkal rosszabbal van együtt?
Ez csak a te egód. Azért fáj, mert te azóta is egyedül vagy. Talán kicsit remélted is, hogy egyszer kibékültök, és most tudatosult, hogy ez a hajó elment.
Engedd el, zárd le. Ha egyedül nem megy, akkor szakemberrel.
Hát talán te is szedjél fel egy sokkal jobb nőt. Pont legyen motiváció számodra a fejlődésre. Miben jobb nálad a pasi?? Te mindenben legyél kétszer olyan jó.
Végére kis anekdota: Két gyerekes tanárnő férje kisvállalkozó, iskolát felújítja egy nagy vállalkozó összejön vele,gyorsan terhes is lesz,a papiron férj alig tudja elintézni ,hogy ne rá varrják a gyereket. A vállalkozó felesége és a tanárnő férje a bírósági szakaszban összejönnek közös ellenségek miatt....de nem lesz belőle semmi. Na az eset koppanója a kis vállalkozó válás óta meg 3romszorozta a vagyonát. A tanárnőt kirugták az egyházi iskolából. Az építkezési vállalkozó csődbe ment...Hodié mihi,cras tibi. Ahogy a latin mondaná.
szerintem az, hogy idősebb, nem pluszpont, hanem mínusz. a menő az nem tudom, mi, ki mit tart menőnek. Pl. az, hogy valaki valamilyen gagyi műsor, pl. a barátok közt szereplője, egyesek szerint menő, mások szerint szánalmas.
a gazdag az oké, az mindenképp pluszpont, kivéve, ha bűnözésből szerezte a vagyonát.
A lelki problémádra térve: ha te is meg ő is megkaptátok a nőt, akkor pont, hogy egy súlycsoportban vagytok. Ráadásul ő utánad kapta meg. Te voltál előbb, megelőzted.
Szerintem lépjél túl ezen, és foglalkozzál mással, van elég dolog az életben.
Próbálj más felé nyitni, új kapcsolatot felépíteni, elfelejteni őt. Először tudatosan, akár kerüld a helyzeteket, amikor láthatod őket. Járj új helyekre, más társaságba, ismerkedj neten, hogy más nő kösse le a figyelmed.
Az exed választott, kár utána sírni. Valakinek tényleg pont te kellesz, az biztos, siránkozás miatt ne szalaszd el.
30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!