Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 27 évesen fogadjam el ami van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen fogadjam el ami van vagy merjek még élni?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok (lány), és 5 éve vagyok kapcsolatban egy nagyon rendes sráccal. Előtte nekem volt egy hatalmas szerelem az életemben (valószínűleg soha az életben nem fogok senkit így szeretni mint őt) de a távolság elszakított minket egymástól (külföldi a srác), pár évet éltem kint addig együtt tudtunk lenni de utána haza kellett jönnöm. Ezután ismertem meg a mostani páromat akivel nagyon harmónikus a kapcsolat de igazából hamar rájöttem hogy sosem voltam belé szerelmes. Megvolt a szenvedély, az izgalom az elején de hamar elmúlt. Viszont jó volt maga a kapcsolatunk,meg az is, igazi lelkitárs, szeretem őt mint embert de nem vagyok szerelmes. Néha a szex is már nehezemre esik vele mert nem úgy tekintek már rá...

Sokszor megfogalmazódik bennem a kérdés hogy most még itt vagyok 27 évesen, most vagyok fiatal, most tudok még elmenni bulizni, élvezni az életet, szerelmesnek lenni stb. Megéri maradni ebben a párkapcsolatban és elfogadni ezt ami most van? Nyugodt, kiegyensúlyozott élet (kicsit már mama/papa életmód) vagy inkább lépjek ki és éljek? Sajnos közben elkezdett hiányozni a régi szerelmem is,sokat fantáziálok mert belegondoltam abba is hogy most már ki is tudnék költözni ha úgy van. Persze nem miatta akarom felbontani ezt a mostani kapcsolatot hanem magam miatt. Félek hogy később megbánom ha most nem kezdem el kicsit a saját utamat járni. De persze bennem van a félsz attól is hogy esetleg azt bánom meg ha elhagyom azt kiegyensúlyozott (lelkitársi) kapcsolatot ami most van.

Mit gondoltok? Volt már más is ilyen helyzetben? 27 évesen már üljek le a seggemre és fogadjam el ami van? Vagy merjek még élni?

2022. máj. 4. 17:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
53%
Élvezd az életet. Majd 40 évesen ráérsz megállapodni. Használd ki ezt, amíg teheted.
2022. máj. 4. 17:12
 2/27 Noren1989 ***** válasza:
78%

Én azt mondom, h elhibàztad a dolgot 4éve.

Költözz külföldre, keresd a bizsergést.

2022. máj. 4. 17:13
 3/27 anonim ***** válasza:
95%
Szóval igazából átvered a pasit, mert nem szereted, csak szerelmet hazudsz neki. Ha magadért gyáva vagy kilépni legalább azért tedd meg hogy ő találjon valakit aki 100%-ban őt akarja és nem csak egy szamarat lát benne.
2022. máj. 4. 17:13
 4/27 anonim ***** válasza:
86%

22 évesen ebben nem érzem, hogy tanácsot tudok adni. Csak annyit tudok, hogy egy igazi jóban-rosszba kitartó, hűséges lelkitárs ritka.

Bulizni pedig mehetsz a pároddal vagy barátnőkkel is, nem kell ahhoz szinglinek lenni.

Jól sejtem, hogy inkább a mama/papa életmód zavar? Mert azon lehet változtatni, aktívabban együtt lenni, vagy külön programokat szervezni.

2022. máj. 4. 17:14
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
5 év van mögötted, 40-50-60-70 év előtted ha vele maradsz. Nem késő változtatni ha nem vagy boldog.
2022. máj. 4. 17:18
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem maradnék olyan kapcsolatban, ahol nehezemre esik szexelni a párommal, mert nem úgy nézek rá. Szerintem ennek az lesz a vége, ha benne maradsz, hogy majd 34-35 évesen beleszeretsz valakibe, és vagy borítasz mindent, közös vagyont, ha van gyerek, akkor családot, stb., vagy nem, de utálni fogod magad.
2022. máj. 4. 17:22
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen léptem ki ebből, mert nem éreztem úgy, hogy őszintén tudnék az exem szemébe nézni, amikor családot tervez vele. Ő tudta, hogy érzek, ugyanúgy volt ő is, neki megfelelt volna a langyosban ülni kettesben életünk végéig. Nekem nem. Nem bántam meg. 2 évig élveztem az időmet, dolgoztam, kimozdultam, ismerkedtem és válogattam az új ismerősök közül. Lettek új barátok és rájöttem arra is, milyen tipusú emberrel tudnék hiányérzet nélkül együttélni. Meg is találtam és vele nem tartott soká a következő szintre lépni, gyorsan felépitettük a közös életünket. Eltelt már 8 év és még mindig elégedett vagyok. Röviden: megéri tenni azért, hogy ne sajnáld azt később, amit kihagytál a félelem miatt.
2022. máj. 4. 17:23
 8/27 anonim ***** válasza:
17%

A lapatallu olasz macho kell, mi?

O kap nalad jobbat is....

37F incel

2022. máj. 4. 17:26
 9/27 anonim ***** válasza:
69%

Egy "hatalmas" tini szerelemre ne alapozz! Máshogy szeret valaki 20-30-50-70 évesen. A szerelem egy biokémiai folyamat, minden esetben elmúlik, soha nem fogod megélni azt, amit akkor éreztél. Jóval tudatosabb vagy, tiniként az ember minden szarban is szívesen fürdőzik a szerelem nevében.

Merjél még élni! De miért nem vele bulizol, és élvezed az életet? A párkapcsolat hosszú távon úgy lesz jó, ha mindkét fél dolgozik rajta, 5 év után nagyon nem ott kellene tartani, hogy a szex nehezedre esik, ott is új impulzusokat lehet keresni.

Ha viszont nem vele tervezel, akkor érdemes elengedni. Lehet szívni fogsz, leszel szerelmes pár hónapig, csalódni fogsz, próbálod újra, belefutsz egy foglalt pasiba, az éveid meg csak mennek, és nem olyan lesz, amilyen életet remélsz!

2022. máj. 4. 17:31
 10/27 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem a megállapodással van neked gondod, hanem azzal, hogy egyszerűen nem vagy boldog a mostani pároddal. Azt gondolom, hogy engedd el őt, neki is joga van ahhoz, hogy viszont szeressék, nem fog ez így túl sokáig menni, teljesen elhidegültök egymástól, átmentek már szinte haver szintre. Ha az előző párodra gondolsz egyértelmű, hogy a boldogság hiányzik az életedből. Szerintem szakíts vele, én sem tudnék így élni
2022. máj. 4. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!