Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gaz ha barátom abortuszom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha barátom abortuszom előtt 1 nappal buliba megy ?

Figyelt kérdés

Csütörtökön lesz az abortuszom és szerda este egyik haverjának a szulinapja

Kérdezte tőlem veled aludjak az este vagy nemgond ha xy szulinapjara elmegyek ,de másnap péntek reggel jönnénk haza

En regalom túl ?

És szulinapja megy végül mondtam menjel nyugodtan de szerintem ez gaz tőle

2022. ápr. 23. 11:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%

Semmi probléma nincs a donteseddel, a tied, úgy döntesz ahogy szeretnél!

A párod hozzáállása viszont borzasztó. Bár úgy tudom, hogy most nem mehet be veled senki a kórházba a covid helyzet miatt.

2022. ápr. 23. 12:23
 12/26 anonim ***** válasza:
9%

Inkább azon kéne gondolkoznod, hogy miért vagy vele? Annyi esze van mindkettőtöknek, mint egy vödör lepkének. B@szni van agyatok, amiből aztán abortusz lesz ami csökkenti a későbbi teherbe esés esélyét (fogod majd bánni a felelőtlen éveket), de ilyenkor látszik mennyire is vagytok fontosak egymásnak, mennyire őszinte a kommunikáció.

Nem azért írom, hogy még jobban beléd rúgjak, hanem ébresztőnek.

2022. ápr. 23. 12:30
 13/26 anonim ***** válasza:
94%
Elég gáz, hogy egyáltalán felvetette, hogy mehet-e, ezalapján nem éppen te vagy neki a fontos. Nekem is volt ilyen párom, sose állt mellettem, sosem támogatott, ilyennel nem érdenes együtt lenni. Sok pasi egyszerű, mint a faék, ha megkérdezi, hogy mehet-e, és te igent mondasz, akkor menni fog, ezen ne csodálkozz. Kitartás, vigyázz magadra.
2022. ápr. 23. 12:31
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
De te mondtad, hogy menjen, akkor mi a baj? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
2022. ápr. 23. 13:37
 15/26 anonim ***** válasza:
86%

Miért kell lepontozni? Azért, mert kimondtam, amit?

Igenis egy no döntése eldonteni, hogy mi legyen a megfogant magzattal, jogi szempontból is. A magzat nem egy tudattal rendelkező kifejlett emberi lény, különösen ha egészségügyi okból nem lehet megtartani, a magzat valószínűleg karos lenne az anya egészségére. Ebben az esetben a terhességmegszakítás a leginkább járható út.

2022. ápr. 23. 13:52
 16/26 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem gáz, melletted kéne lennie. Azt is gáznak tartom, hogy ha egy férfi kerül bármi miatt kórházba, a barátnője szabadon pasizgat kint és eszébe sem jut, hogy ez ne lenne oké. De ez már más kérdés.
2022. ápr. 23. 13:56
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
Már az is gáz, hogy eszébe jutott szülinapozni.
2022. ápr. 23. 14:09
 18/26 anonim ***** válasza:
76%

Az a gáz, hogy te mondasz valamit, majd utána itt panaszkodsz, ha a barátod úgy tesz. Az ilyen nőktől mentsen meg a sors. (Volt ilyen barátnőm, szakításkor boldogabb voltam, mint amikor összejöttünk.) Miért nem lehet nyíltan megmondani, hogy ki mit akar?

Ettől függetlenül azért némileg csökkent érzelmi intelligenciára és empátiára vall, ha valakinek ez nem egyértelmű, hogy ilyen helyzetben támogassuk a szerelmünket, és mellette legyünk. Valahogy nekem eszembe nem jutna ilyesmi, hiszen az enyém is a magzat, amiről szó van. (Már ha tényleg egészségügyi ok áll a háttérben, és nem az, hogy szó sem volt babáról, csak ő még gumit húzni is rest volt.)

Viszont nem csak az ő viselkedése gáz ebben a történetben.

2022. ápr. 23. 14:20
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
Te éppen egy élet elvételét szenveded el, amíg ő szórakozik… Empátia nem sok szorult bele. Kell ez neked?!
2022. ápr. 23. 14:28
 20/26 anonim ***** válasza:
90%
Ő megkérdezte, te meg azt mondtad, hogy menjen el nyugodtan. Most meg panaszkodsz idegeneknek, hogy miért megy el. Még jó, hogy nem lesz gyereketek, ha ennyit sem tudtok megbeszélni. Egyébként ha a válaszolók 80%-a azt mondja, hogy gáz, akkor mi lesz? Szakítasz vele? Vagy 1 hétig veszekszel vele, amiért elment, annak ellenére, hogy te azt mondtad, hogy menjen nyugodtan?
2022. ápr. 23. 15:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!