Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha barátom abortuszom előtt 1 nappal buliba megy ?
Csütörtökön lesz az abortuszom és szerda este egyik haverjának a szulinapja
Kérdezte tőlem veled aludjak az este vagy nemgond ha xy szulinapjara elmegyek ,de másnap péntek reggel jönnénk haza
En regalom túl ?
És szulinapja megy végül mondtam menjel nyugodtan de szerintem ez gaz tőle
Semmi probléma nincs a donteseddel, a tied, úgy döntesz ahogy szeretnél!
A párod hozzáállása viszont borzasztó. Bár úgy tudom, hogy most nem mehet be veled senki a kórházba a covid helyzet miatt.
Inkább azon kéne gondolkoznod, hogy miért vagy vele? Annyi esze van mindkettőtöknek, mint egy vödör lepkének. B@szni van agyatok, amiből aztán abortusz lesz ami csökkenti a későbbi teherbe esés esélyét (fogod majd bánni a felelőtlen éveket), de ilyenkor látszik mennyire is vagytok fontosak egymásnak, mennyire őszinte a kommunikáció.
Nem azért írom, hogy még jobban beléd rúgjak, hanem ébresztőnek.
Miért kell lepontozni? Azért, mert kimondtam, amit?
Igenis egy no döntése eldonteni, hogy mi legyen a megfogant magzattal, jogi szempontból is. A magzat nem egy tudattal rendelkező kifejlett emberi lény, különösen ha egészségügyi okból nem lehet megtartani, a magzat valószínűleg karos lenne az anya egészségére. Ebben az esetben a terhességmegszakítás a leginkább járható út.
Az a gáz, hogy te mondasz valamit, majd utána itt panaszkodsz, ha a barátod úgy tesz. Az ilyen nőktől mentsen meg a sors. (Volt ilyen barátnőm, szakításkor boldogabb voltam, mint amikor összejöttünk.) Miért nem lehet nyíltan megmondani, hogy ki mit akar?
Ettől függetlenül azért némileg csökkent érzelmi intelligenciára és empátiára vall, ha valakinek ez nem egyértelmű, hogy ilyen helyzetben támogassuk a szerelmünket, és mellette legyünk. Valahogy nekem eszembe nem jutna ilyesmi, hiszen az enyém is a magzat, amiről szó van. (Már ha tényleg egészségügyi ok áll a háttérben, és nem az, hogy szó sem volt babáról, csak ő még gumit húzni is rest volt.)
Viszont nem csak az ő viselkedése gáz ebben a történetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!