Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugyanúgy néztek ki mint az exe az baj?
Figyelt kérdés
2 hónapja van barátnőm. Ő szerinte nem de végig néztem a régi barátját az arca az konkrétan egy az egybe úgy néz ki mint én. Egy pillanatra megijedtem, hogy mivan ha ikrek vagyunk. A hajam is hasonló meg az arcom is. És én r*hadtul kiakadtam. Mindenki szerint tényleg hasonlítunk. A barátnőm azt mondja, hogy egyáltalán nem hasonlítok az ő szemébe és őt nem érdekli elmondaná ha igen de sose jutott eszébe. Mit tegyek?2022. ápr. 15. 15:52
11/19 A kérdező kommentje:
Az érdekel mások ilyen miatt szakitanának e. Figyeljetek. Nem ismertek sajnos rengeteg mentális betegségem van. Mások előtt leplezem és nem veszik észre és itt jön ki belőlem. Rengeteg rossz döntést hoztam már. És szeretnék épeszű emberektől tanácsot kérni.
2022. ápr. 15. 22:00
12/19 anonim válasza:
de megkérdezed és ettől semmi nem változik.
13/19 anonim válasza:
Menekülni fog a lány, ha van esze.
14/19 anonim válasza:
Akkor menj el pszichologushoz, ne pedig rejtegesd mások előtt, legfőképpen a párod előtt a mentális problémáidat.
Nekem is vannak, de szedd már össze magad és változtass rajtuk, ha máshogy nem megy, akkor szaksegítséggel.
15/19 A kérdező kommentje:
Szóval ha ugyanúgy néztek ki se szakítotok?
2022. ápr. 16. 19:04
16/19 anonim válasza:
Inkább keresd meg az exének az új nőjét ha már úgyis annyira hasonlítotok!😘
Gondolom érted mire gondolok.
17/19 A kérdező kommentje:
Most is mondtam neki, hogy a régi palinak mennyire megváltozott a stílusa és akkor mosolygott mondta, hogy nem nézné ki belőle. Ez se utal semmire tényleg?
2022. ápr. 18. 19:35
18/19 anonim válasza:
Jesszusom. Na jó, ez tuti kamu már, ember nem lehet ilyen fogyatékos.
Vagy szakits vele vagy maradj vele de akkor fogadd el ezt a tényt. Más nincs érted ? NINCS MÁS LEHETŐSÉG EZEN A KETTŐN KÍVÜL, FOGD MAR FOL BSZKI!!!!!!
19/19 anonim válasza:
Könyörgöm inkább hagyd ezt a lányt, és kezetesd magad. Ez a pár válasz is elég irritáló, engem ha ezzel csesztetne a párom, már rég hagytam volna az egészet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!