Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugyanúgy néztek ki mint az exe az baj?
Nézd, az biztos, hogy emiatt figyelt fel rád először. De ha jobban megismert, és a kapcsolat működik, akkor mindegy.
Ezzel az erővel most én is váljak el, mert a férjem először azt szúrta ki, hogy jó a se.ggem?
A külső megfog, a belső megtart. A hasonlóság elég volt, hogy meg akarjon ismerni. Most már ismer, és TE kellesz neki. Pedig 100%, hogy belsőre teljesen mások vagytok.
Saját tapasztalatom, hogy hülyeség ilyenen agyalni. Képzeld, én pont azon agyaltam, hogy a férjem exei magas, vékony barnák voltak, én meg duci, szőke és alacsony, akkor biztos nem is tetszek neki. 🤣
Ne csinálj oda problémát, ahol nincs.
Már szerintem megőrítette, kb hetedik alkalommal írja ki a kérdést a kérdező.
Miért a mi véleményünk számít? Neked kell eldöntened, hogy téged zavar e.
Ha nem tudod elfogadni, akkor szakits és ne irogasd ki nyolcvanszor ugyanazt a kérdést mert UNALMAAAAS!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!