Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon durva dolgok történnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon durva dolgok történnek velünk. Régen nagyon sokszor becsapott, voltak lányok, akikkel chatelt, udvarolt neki, stb, bár nem csalt meg. Mit rontottam el? Tényleg ezt érdemlem?

Figyelt kérdés

Aztán nyáron (mikor szorosabb lett a kapcsolatunk), minden más lett. Teljesen megváltozott, nem is chatelt, nagyon jó volt. 4 éve vagyunk együtt, és a probléma október végén kezdődött. El kezdett hazudni apró-cseprő dolgokról a hétköznapokban, pl. autóval, vagy busszal megy-e a munkahelyére, volt-e orvosnál ilyesmik. El kezdtem gyanakodni, hogy újra rákapott a chatre, és nagyon sokszor megvádoltam, hogy nem szeret, és el akar hagyni, rengeteget veszekedtünk. Ezen kívül alig tudtunk együtt lenni, mert suli mellett dolgoztam, külön munkát vállaltam 3-at is, és még meg is bántott, nagyon gonosz dolgokat vágott a fejemhez.

A tetőpont most jött el, mikor megkérdeztem (kedvesen) kié egy telefonszám a telefonjában, és össze - vissza hebegett hogy drogügybe keveredett és zsarolják, és hogy segítsek (lelkileg, nem pénzben!) meg ilyenek. Kiderült, a szám egy kedves nőé, aki segített a házidolgozatát elkészíteni.

Miért hazudott ekkorát? Nagyon sokat veszekedtünk ez igaz, de nekem napokig álmatlan éjszakáim voltak, míg meg nem szánt, és el nem árulta, h mi volt. Állandó kételyeim voltak, egyrészt szégyelltem magam, mert nem tudtam neki hinni, másrészt igenis több helyen sántított a sztorija, és sokszor üvöltöttem vele, a rendőrséggel fenyegetőztem, teljesen eltávolodtunk.

4 év, és nem tudom mit tegyek. Tudom, hogy én is ludas vagyok, de nem tudom, megértemeltem-e ezt.

2008. dec. 17. 21:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó két válaszolónak, reményt adtatok!

Mindent megteszek, remélem tényleg beválik!

2008. dec. 19. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!