Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon durva dolgok történnek velünk. Régen nagyon sokszor becsapott, voltak lányok, akikkel chatelt, udvarolt neki, stb, bár nem csalt meg. Mit rontottam el? Tényleg ezt érdemlem?
Aztán nyáron (mikor szorosabb lett a kapcsolatunk), minden más lett. Teljesen megváltozott, nem is chatelt, nagyon jó volt. 4 éve vagyunk együtt, és a probléma október végén kezdődött. El kezdett hazudni apró-cseprő dolgokról a hétköznapokban, pl. autóval, vagy busszal megy-e a munkahelyére, volt-e orvosnál ilyesmik. El kezdtem gyanakodni, hogy újra rákapott a chatre, és nagyon sokszor megvádoltam, hogy nem szeret, és el akar hagyni, rengeteget veszekedtünk. Ezen kívül alig tudtunk együtt lenni, mert suli mellett dolgoztam, külön munkát vállaltam 3-at is, és még meg is bántott, nagyon gonosz dolgokat vágott a fejemhez.
A tetőpont most jött el, mikor megkérdeztem (kedvesen) kié egy telefonszám a telefonjában, és össze - vissza hebegett hogy drogügybe keveredett és zsarolják, és hogy segítsek (lelkileg, nem pénzben!) meg ilyenek. Kiderült, a szám egy kedves nőé, aki segített a házidolgozatát elkészíteni.
Miért hazudott ekkorát? Nagyon sokat veszekedtünk ez igaz, de nekem napokig álmatlan éjszakáim voltak, míg meg nem szánt, és el nem árulta, h mi volt. Állandó kételyeim voltak, egyrészt szégyelltem magam, mert nem tudtam neki hinni, másrészt igenis több helyen sántított a sztorija, és sokszor üvöltöttem vele, a rendőrséggel fenyegetőztem, teljesen eltávolodtunk.
4 év, és nem tudom mit tegyek. Tudom, hogy én is ludas vagyok, de nem tudom, megértemeltem-e ezt.
Tényleg komolyan és minden tisztelettel kérem, valaki magyarázza meg nekem, hogy mi értelme ilyen kapcsolatban tengődni, ahol egyfolytában hazudnak, a bizalom és a bensőség teljes hiánya található és a felek csak szenvednek, meg rendőrséggel való fenyegetések, jesszus.. és nagyon sok ilyen van, egyszerűen akárhogy gondolkodom rajta, nem találok magyarázatot, talán túl lép az agyi kapacitásomon, vagy nincs ötletem.
Kedves kérdező, én nem ellened vagyok, tényleg nem, csak szeretném megérteni a dolgot...
Köszönöm az őszinte választ, de a kérdésidre én sem tudom a választ. Annyi mindentől függ.
1. Családom utál, a középiskolában mindenki utált, teljesen egyedül voltam, míg át nem ölelt.
2. Újabb egyedüllét, arra juttatna hogy már megint feladtam, és nem vagyok jó semmire, bár tudom, hogy ahhoz is bátorság kell, hogy valaki kimondja: vége.
3. Nagyon szeretem.
4. Nem érdekel, hogy beképzelem-e magamnak, de aki többet tudna adni annál, hogy elviselt engem, szóljon...
Tudom, hogy hülyeség, de az egész életmentalitásomra az a jellemző, hogy ennél többet úgysem kaphatok, mert nem jár.
Hát, ennyi.
Nyílván jóval összetetteb dolog, mint amit feltettem kérdésre.
Nem haragszom, teljesen igazad van.
Megkérdezhetem, nálad mi volt az utolsó csepp? Ami már nem fért bele?
Az előttem válaszoló nagyon jókat mondott! én is ismerek ilyen embereket! Ha bolhát lát, elefántot kiált! Sajnos az én férjrm is ilyen volt fiatalabb korában, illetve hasonló. Amikor még csak együtt jártunk, nagyon sokszor kiszínezte a történeteit, amiket később már el is felejtett és általában belezavarodott a saját kis hazugságaiba. Később nekem már nem hazudott, de a barátaink, ismerőseinknek sokat füllent mai napig. Ezek nem nagy hazugságok, csak olyan felvágósdi, nem is tudom hogyan magyarázzam el, talán az a legmegfelelőbb kifejezés, hogy nagyot mondás. Mindig az ő kertje a zöldebb, akármilyen esőerdő is van a szomszédban. Ugye érted?
De azét az erős, hogy drog meg zsarolás...sokat néz tv-t?
Szerintem beszélj erről vele, világíts rá, hogy ez olyan gyerekes. Talán ne is őt vádold a hazudozással, mert a nagyot mondók többsége ezt még magának sem vallja be. Mondd azt, hogy egy osztálytársadról, munkatársadról derült ki, hogy állandóan füllent és hogy ez milyen ciki. Majdnem minden nap mesélj neki valamit, hogy már az illető megint lebukott, és ez milyen röhejes. Ez sokszor beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!