Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a férjem folyamatosan felhozza, hogy akar második gyereket, én viszont semmiképp?

Figyelt kérdés
Eredetileg egy fiút és egy lányt szerettünk volna. 3 éves a fiunk, pokoli volt a terhességem és a szülésem, akkor eldöntöttem, hogy soha többet. Párom legalább havonta egyszer felhozza, hogy milyen jó lenne, ha Léninek lenne testvére. Nagyon felidegesít ezzel, számtalanszor megmondtam, hogy nem. Tegnap már annyira felhúzott, hogy dühömben mondtam neki, hogy menjen keressen egy csajt, d*gja meg, legyen mástól még egy gyereke.
2022. ápr. 8. 16:45
1 2 3 4 5 6
 41/54 FoxtrotLidérc ***** válasza:
91%
37: Melléléptél, nem kicsit. Mondom ezt gyermeket nem akaró férfiként. Egyrészt: SEHOL nem írtam SEMMI olyat, amire rá lehetne fogni hogy részemről kettős a mérce. Külön kiemeltem: Ugyanez az elv vonatkozik a férfiakra is. Szerintem a szövegértést gyakorold egy kicsit. Egyebekben pedig az a véleményem: Értelmes felnőtt embereknél nem így megy, hogy az egyiknek mindent szabad, a másiknak meg semmit és tűrjön-nyeljen. A gyakoriból kiindulni pedig nem a leghelyesebb.
2022. ápr. 8. 20:08
 42/54 anonim ***** válasza:
0%
40. Én nem vagyok nőből értem nem áll sorban a másik nem hogy azzal lehessek akivel csak akarok.
2022. ápr. 8. 20:09
 43/54 anonim ***** válasza:
92%
Bocs, de mindenki olyat rózsát szagol, amilyet szakít ugye. Mi a töknek vagy olyan nővel, aki csak 3 nap pitizés után sötétben akar dugni? Te bajod, ha idióta vagy. Értelmes pasi értelmes nővel van együtt.
2022. ápr. 8. 20:10
 44/54 anonim ***** válasza:
12%
#42 Legyel alfa, valogass kevesebbet.
2022. ápr. 8. 20:10
 45/54 anonim ***** válasza:
67%

Sajnálom kérdező, hogy már ezt a kérdést is ellepik az incelek, amikor ehhez igazán semmi közük.

Én nőként válaszolok neked, de tudom, hogy így is le leszek pontozva. Természetesen változhatnak a dolgok, dönthetsz úgy, hogy nem szülsz több gyereket. De azért a ló túloldalára se kell átesni. Mi az, hogy van már gyerek, fogja be a száját.(Tudom, nem te írtad, egy válaszoló.) A férjed fejében élt egy családkép, amiben 2 gyerek szerepel. Nála nem változott meg, és ha azt nem lehet elítélni, akinél megváltozik, akkor azt végképp nem, akinél meg nem változik. Ok., nem tudtad, milyen lesz a terhesség, szülés, és úgy vállaltál kettőt. De mennyi mindent nem tudunk előre! Aki nem házas, az se tudja, milyen házasságban élni. Mégis mekkora felháborodás lenne, ha azt mondaná valaki, az esküvő után pár hónappal/évvel, hogy inkább elválok, igaz, holtodiglant, holtodiglant ígértem, de honnan tudtam volna, milyen az, ha nem próbáltam? Szóval nem jött be, inkább elválok, bocs.

Tehát az egy dolog, hogy te nem akarsz elválni, de azt is fogadd el, ha a férjed meg emiatt igen, és valóban megcsinálja a másik gyereket másnak, ahogy javasoltad. Akkor nem ér szidni, hogy mekkora sz.r, szemét! Neked is ott volt a lehetőség, nem éltél vele🤷🏼‍♀️ Tévedés azt hinni, hogy már megfogtad egy gyerekkel, mostmár marad bármi áron. Ugyanaz érvényes, mint gyerek előtt. Volt egy közös jövőképetek, ami egyezett, azért tudott létrejönni maga a házasság. Most különböző a jövőképetek, emiatt fel is bomolhat.

Off: A Léni milyen fiúnév?🤔

2022. ápr. 8. 23:46
 46/54 anonim ***** válasza:
5%

#45 Lenard. De az teny h a Leni inkabb Lenanak hangzik. Aztan persze ha szegeny gyerek majd felnott korara nem tudja h fiu-e vagy lany, akkor meg az LMBTQ propaganda lesz a hibas es nem az h nem tudtak a neven hivni...

Az eskuvo es valas peldaja amugy tok jo, mert valojaban ez is tortenik, hogy a nok nehany ev utan beadjak a valopert, mintha nem azigertek volna, hogy holtodiglan holtomiglan. Megjegyzem, regen amikor nem lehetett elvani, betartottak az igeretet es inkabb megmergeztek a ferjuket.

2022. ápr. 9. 01:27
 47/54 anonim ***** válasza:
78%
Valamiért ezt minden alkalommal lepontozzák, amikor felvetem, de egy jó párkapcsolati tanácsadóhoz elmehetnétek hátha segít megvilágítani a másikótok nézőpomtját.
2022. ápr. 9. 03:14
 48/54 anonim ***** válasza:
12%
#47 Hat persze, nekik is meg kell elni vmibul
2022. ápr. 9. 13:19
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Szedj fogamzásgátlót, de sürgősen, ám én szerintem egy idő után elválnék tőle.
2022. ápr. 10. 17:09
 50/54 anonim ***** válasza:
0%
Ebből egy idő után válás lesz. Ha egy házasságban az egyik fél nem kapja meg azt, amit szeretne, még az ezredik szép szóra sem és komoly veszekedések vannak miatta, akkor az elégedetlen fél keres valaki mást, akitől megkapja. Mérlegelj kérdező, ha a férjed ezt nem tudja elfogadni, akkor lehet nem lesz hosszúéletű ez a házasság, ráadásul a fiad is megszívhatja. Itt ha engedsz, már nem csak a férjedért és a házasságotokért tennéd meg, hanem a fiatokért és a család egységéért. Tudom, elég beteg amit mondok és igazságtalan, de senki se mondta, hogy egyszerű nőnek lenni, szülni és összetartani a családot sosem volt egyszerű. Semmi baj, ha a te kompetenciáidat ez meghaladja, de akkor számíts arra, hogy sokat kell még várnod, hogy rátalálj arra a férfira, aki elfogadna így téged.
2022. jún. 30. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!