Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem folyamatosan felhozza, hogy akar második gyereket, én viszont semmiképp?
Sajnálom kérdező, hogy már ezt a kérdést is ellepik az incelek, amikor ehhez igazán semmi közük.
Én nőként válaszolok neked, de tudom, hogy így is le leszek pontozva. Természetesen változhatnak a dolgok, dönthetsz úgy, hogy nem szülsz több gyereket. De azért a ló túloldalára se kell átesni. Mi az, hogy van már gyerek, fogja be a száját.(Tudom, nem te írtad, egy válaszoló.) A férjed fejében élt egy családkép, amiben 2 gyerek szerepel. Nála nem változott meg, és ha azt nem lehet elítélni, akinél megváltozik, akkor azt végképp nem, akinél meg nem változik. Ok., nem tudtad, milyen lesz a terhesség, szülés, és úgy vállaltál kettőt. De mennyi mindent nem tudunk előre! Aki nem házas, az se tudja, milyen házasságban élni. Mégis mekkora felháborodás lenne, ha azt mondaná valaki, az esküvő után pár hónappal/évvel, hogy inkább elválok, igaz, holtodiglant, holtodiglant ígértem, de honnan tudtam volna, milyen az, ha nem próbáltam? Szóval nem jött be, inkább elválok, bocs.
Tehát az egy dolog, hogy te nem akarsz elválni, de azt is fogadd el, ha a férjed meg emiatt igen, és valóban megcsinálja a másik gyereket másnak, ahogy javasoltad. Akkor nem ér szidni, hogy mekkora sz.r, szemét! Neked is ott volt a lehetőség, nem éltél vele🤷🏼♀️ Tévedés azt hinni, hogy már megfogtad egy gyerekkel, mostmár marad bármi áron. Ugyanaz érvényes, mint gyerek előtt. Volt egy közös jövőképetek, ami egyezett, azért tudott létrejönni maga a házasság. Most különböző a jövőképetek, emiatt fel is bomolhat.
Off: A Léni milyen fiúnév?🤔
#45 Lenard. De az teny h a Leni inkabb Lenanak hangzik. Aztan persze ha szegeny gyerek majd felnott korara nem tudja h fiu-e vagy lany, akkor meg az LMBTQ propaganda lesz a hibas es nem az h nem tudtak a neven hivni...
Az eskuvo es valas peldaja amugy tok jo, mert valojaban ez is tortenik, hogy a nok nehany ev utan beadjak a valopert, mintha nem azigertek volna, hogy holtodiglan holtomiglan. Megjegyzem, regen amikor nem lehetett elvani, betartottak az igeretet es inkabb megmergeztek a ferjuket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!