Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a férjem folyamatosan felhozza, hogy akar második gyereket, én viszont semmiképp?

Figyelt kérdés
Eredetileg egy fiút és egy lányt szerettünk volna. 3 éves a fiunk, pokoli volt a terhességem és a szülésem, akkor eldöntöttem, hogy soha többet. Párom legalább havonta egyszer felhozza, hogy milyen jó lenne, ha Léninek lenne testvére. Nagyon felidegesít ezzel, számtalanszor megmondtam, hogy nem. Tegnap már annyira felhúzott, hogy dühömben mondtam neki, hogy menjen keressen egy csajt, d*gja meg, legyen mástól még egy gyereke.
2022. ápr. 8. 16:45
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
8%
19. És ez kit érdekel? A nők segge is ki van nyalva csak mert nőnek születtek!
2022. ápr. 8. 17:37
 22/54 A kérdező kommentje:
Nem vállaltam be, ilyet nem lehet 100%-os bizonyossággal megígérni. Azt beszéltük meg előzetesen, hogy 2 gyereket szeretnénk. A körülmények időközben megváltoztak, részben a terhességem, részben a szülésem hatására, így nem szeretnék újabb babát vállalni.
2022. ápr. 8. 17:38
 23/54 anonim ***** válasza:
6%
22. “ ilyet nem lehet 100%-os bizonyossággal megígérni.” ha a férfiakat kőtelezi az adott vállalás akkor a nőket is.
2022. ápr. 8. 17:40
 24/54 anonim ***** válasza:
91%
Én is megmondanám neki egyszer és mindenkorra: döntse el, mi a fontosabb, én, vagy az, hogy legyen még egy gyerek. Ha én, akkor ezt a témát fejezze be és soha többet nem szeretnék róla hallani. Ha meg a gyerek, akkor válás.
2022. ápr. 8. 17:43
 25/54 anonim ***** válasza:
83%

Essen teherbe és szülje meg

Akkor lesz gyerek.

2022. ápr. 8. 17:44
 26/54 anonim ***** válasza:
92%
A férfiak könnyen beszélnek, elélveznek és ennyit is raktak bele az egészbe.
2022. ápr. 8. 17:45
 27/54 A kérdező kommentje:
Nem fogok tőle elválni, szeretném, ha a fiunk családban nőne fel. Ezt a kérdést leszámítva jól megvagyunk, nincsenek köztünk nagyobb viták.
2022. ápr. 8. 17:45
 28/54 anonim ***** válasza:
84%

A saját példánkból kiindulva, én nem hagytam magam. Ugyan a várandósság, valamint a szülés egyáltalán nem viseltek meg, maga az "anyaság" azota is valamiféle trauma számomra. Tudom, nem szabadna ilyet leírnom. Tűzbe tenném a kezemet a kisfiamért, imádom őt mindennél jobban, de valahogy azóta sem érzem azt, hogy ez az én utam. Férjem idősebb jóval, ő szorgalmazta leginkább a családalapitást annak idején, én még vártam volna. De mivel nagyon szerettem őt, igen, vágytam arra, hogy boldoggá tegyem.

Persze, nem változtatnék semmin, igaz, mi válunk, de nem emiatt.

Egy ideig téma volt a 2. a részéről, én viszont határozottan elutasítottam még a gondolatát is...egy idő után már ő sem vágyott rá.

2022. ápr. 8. 18:46
 29/54 anonim ***** válasza:
91%

Tegyetek egy főpróbát! Legyen mondjuk két hónap!

Elsőként a fizud felét kössétek le, hogy ne férjetek hozzá, te pedig a munkán kívül semmit se csinálj, a fekvésen kívül. A férjed oldja meg a gyereket, oviba vinni, hozni, házimunka, főzés, mosás, stb. Minden délután menjen át egy ovis csoporttárs játszani. Így kipróbálhatja a férjed, hogy mi van, ha első perctől fekvésre ítél a doki, mondjuk vérzés, görcsök és egyebek miatt. Ne adj isten kórházba kerülsz... Kipróbálhatja, milyen, ha ketten vannak, és dupla annyit lehet pakolni meg takarítani, miközben egymást nyúzzák. Aztán egy hónapra költözz el anyádékhoz: kipróbálhatja, mi van, ha hetekre, hónapokra, kórházba kerülsz. De ha drasztikus akarsz lenni, akkor kérj kölcsön arra a hónapra egy kiskutyát is, a gyerek mellé. Az már majdnem olyan, mintha egy babával marad egyedül, mert megtörtént a legrosszabb...

Nem akarja? Ja, hát akkor minek akar még egy gyereket? Vagy úgy gondolja, hogy abban is csak addig vesz részt, amíg élvezet? Egy dugás, aztán kész?

2022. ápr. 8. 18:46
 30/54 anonim ***** válasza:
92%
#32 te anyaszomorító incel, neked nem mindegy? Kapcsolatod se volt, max a fejedben. Semmit nem tudsz egy kapcsolatról, max amit elképzelsz. Abból meg ne indulj ki. Semmi közöd kapcsolat, házassághoz, gyerekvállalásról meg ne is beszéljünk. Közöd nincs semmi ilyenhez, csak azt fújod, amit más gyökér incelek egy yt csatornán összehánynak. Egy önálló gondolatod nincs, csak másokat szapulsz.
2022. ápr. 8. 18:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!