Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a párom folyamatosan meg akar változtatni? Semmi nem jó, amit csinálok soha..
Attól függ miben akar megváltoztatni.
Ha abban, hogy lehajtsd a wc ülőkét használat után, akkor normális.
Ha abban, hogy besegíts a házimunkában, az akkor normális.
Ha abban, hogy egészségesebben étkezz és sportolj, az is normális, mert neked akar jót.
Ha a személyiségedet akarja megváltoztatni, úgy érzékelteti, hogy nem vagy elég jó neki így, akkor az nem, nem elfogadható.
2#
Úgy érzékelem, h a személyiségemet is.
Pl legyek szociálisabb, legyek koránkelő, legyek pörgősebb..stb
Ne viselkedjek gyerekesen..
7#
De én nem vagyok olyan szociális mint ő..ilyen alapon én meg kérhetném, h ő meg legyen otthonülő, és ne kelljen korán hétvégén stb...
Ezek.nem nagy kérések, de ilyen vagyok és kész.
6# szerinte gyerekesen viselkedem néha. De lehet ez azért is van mert van köztünk majdnem 20 év..
Ilyen idősen már nem változnak emberek. Sok az a húsz év, nagyon sok.
Még rosszabb lesz majd idővel.
De ha valakit meg akarnak változtatni, akkor azt jelenti,hogy nem szeretik igazán.Akit szeretünk, úgy szeretjük/ kellene / ahogy van.
Nem számíthatsz sok jóra, sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!