Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm folyamatosan bulizni akar, nekem meg nincs kedvem már ehhez. Szerintetek ez mennyire gond? Titeket zavarna?

Figyelt kérdés
mindketten 25 évesek vagyunk, de én már úgy érzem kiéltem magam a bulizásban, ő viszont nem..ezért minden hétvégén megy valahova a barátaival, kivéve amikor elmondása szerint " azt látja rajtam, hogy ez zavar és úgy érzi nincs velem eleget a bulik miatt kettesben", szóval igazából miattam van hogy nem megy ide-oda. ezt meg én nem akarom, hogy megakadályozzam abban amit szeret.. azt mondja biztosan megunja majd ezt pár éven belül, de egyelőre nem ezt látom sajnos
2022. márc. 20. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ő szeret bulizni, de próbál tekintettel lenni rád. Nektek kell eldönteni, hogy tudtok-e alkalmazkodni egymáshoz.
2022. márc. 20. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
hát ez ilyen.. Valszeg tini kór után kezdte.. A tini kór pont erre való, kiélni magunkat.. Sajnos stréberek későn kezdik, és ez párkapcsolat problémákhoz vezet.
2022. márc. 20. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

A vőlegényem olyan, mint te. Egyetem alatt kibulizta magát és most sehova nem lehet menni vele. Felajánlottam, hogy menjünk el a kedvenc bandája koncertjére, akiket én nem is szeretek, de még azt sem akarta.

Én az egyetem alatt is végig visszafogott voltam, eleinte negyedévente egyszer buliztam, aztán félévente, évente.. Mostanra meg szinte soha. Nem hiszem, hogy egyhamar kinövöm azt, hogy legalább negyedévente éljek egy kicsit. Néha legalább ez motiválja egy kicsit arra, hogy ő is kimozduljon és ne punnyadjon be teljesen.

Tényleg meg kell beszélni, hogy esetleg elmész-e vele néha, vagy ez már túl nagy különbség köztetek.

2022. márc. 20. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
3. A sehova és minden hétvégén dizsi ahol a barátnő kiissza a lelkét között van különbbség. Menjünk másszunk dombokat, erdőket de ne kelljen már kis gyerek módjára kötelezően részegedni tini gyerekek között.
2022. márc. 20. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
#4. Hol írta a kérdező, hogy a barátnője minden hétvégén lerészegedik? Nyilván sokan csak így buliznak, de például az én köreimben nem az a jellemző, hogy négykézláb mászunk ki a szórakozóhelyről.
2022. márc. 20. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
5. Nem csak a tacs részeg a részeg ember.
2022. márc. 20. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Eljár néha, de nem akar elhanyagolni, konkrétan jól kezeli a problémát, hol a gond?
2022. márc. 20. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!