Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem folyamatosan felhozza, hogy akar második gyereket, én viszont semmiképp?
Figyelt kérdés
Eredetileg egy fiút és egy lányt szerettünk volna. 3 éves a fiunk, pokoli volt a terhességem és a szülésem, akkor eldöntöttem, hogy soha többet. Párom legalább havonta egyszer felhozza, hogy milyen jó lenne, ha Léninek lenne testvére. Nagyon felidegesít ezzel, számtalanszor megmondtam, hogy nem. Tegnap már annyira felhúzott, hogy dühömben mondtam neki, hogy menjen keressen egy csajt, d*gja meg, legyen mástól még egy gyereke.2022. ápr. 8. 16:45
11/54 anonim válasza:
En teljesen nyugodt hangon mondtam mindog hogy de nem.
Ez teljesen elég volt. Nem kell magyarázkodni meg dühöngeni sem meg panaszkodni sem. Semmit.
Én meg nem szeretnék és kesz.
Ez ilyen napi mantra is lehet. Legysziiii de neeem
Legyszi légsziii de neeem
Es akkor ninca idegbeteg veszekedes sem.
12/54 anonim válasza:
Biztos felrúgtam volna a helyedben ezt a fact.
13/54 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy neked akarja megcsinálni?
14/54 anonim válasza:
Gondolom azert ha telleg felcsinal egy masik csajet, akkor azert meg leszel sertodve es elo fogod adni masoknak h o mekkora 1 szemet?
15/54 anonim válasza:
Dühödben mondtad, hogy csináljon gyereket mással, de el kellene gondolkodni komolyan ezen a lehetőségen. Mondd meg a férjednek halál komolyan, hogy a te tested nem bír el több terhességet és szülést. Döntse el mi a fontosabb: a felesége épsége vagy egy még meg sem fogant gyerek. Ha az utóbbi, akkor szépen el kell válni.
16/54 FoxtrotLidérc válasza:
Igen egyszerű a dolog. Vagy elfogadja, hogy te nem akarsz, vagy holnap beadod a válópert.
17/54 anonim válasza:
De ha a csávó nem akarná akkor mindennek el lenne mondva igaz?
18/54 A kérdező kommentje:
Elfogadom, hogy akar még egy gyereket. Mondtam neki, hogy rendben, indítsuk meg az örökbefogadást. Arról meg ő nem akar hallani, nem akarja nem a vér szerinti gyerekét nevelni.
2022. ápr. 8. 17:31
19/54 anonim válasza:
Ne hasonlitsuk mar ossze azt,hogy a no vagy a ferfi akar/nem akar.
A no hordja ki es szuli meg, a no teste valtozik meg, a no szenved fajdalmak kozepette,nem a ferfi.
20/54 anonim válasza:
18. Hát még jó hogy nem. Tessék szülni ha egyszer bevállaltad neki előtte. Fordított esetben szét szednétek hogy mi az hogy nem vállalja. Most szépen tartsd maga ahhoz amit ígértél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!