Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem folyamatosan felhozza, hogy akar második gyereket, én viszont semmiképp?
Figyelt kérdés
Eredetileg egy fiút és egy lányt szerettünk volna. 3 éves a fiunk, pokoli volt a terhességem és a szülésem, akkor eldöntöttem, hogy soha többet. Párom legalább havonta egyszer felhozza, hogy milyen jó lenne, ha Léninek lenne testvére. Nagyon felidegesít ezzel, számtalanszor megmondtam, hogy nem. Tegnap már annyira felhúzott, hogy dühömben mondtam neki, hogy menjen keressen egy csajt, d*gja meg, legyen mástól még egy gyereke.2022. ápr. 8. 16:45
1/54 anonim válasza:
A férjed nem volt melletted a terhességed meg a szülés alatt? Nem látta, mennyire megszenvedted?
2/54 anonim válasza:
Nálunk ez nem volt vitatéma sem. En mondtam hogy en nem. Es ennyi. Nem halt bele.
3/54 A kérdező kommentje:
Mellettem volt, biztosan nem felejtette el, hogy az egész terhességemet végighánytam, illetve epekövem lett. Szülés közben komplikáció merült fel, szerencsére a gyerekünknek nem lett maradandó problémája, azonban hetetig kórházban voltam vele és idegeskedtem.
2022. ápr. 8. 16:53
4/54 anonim válasza:
Most még csak dühödben mondod ezt, de pár hónap, és válni fogtok.
5/54 anonim válasza:
Imadom,hogy a ferfiak akarjak ravenni a noket szulesre,mikor el sem tudjak kepzelni mekkora fajdalom jar a szules, plusz maga a 9 honap mennyire szornyu tud lenni.
6/54 A kérdező kommentje:
Mi a fészkes fenét mondjak neki, amitől örökre megérti, hogy nem lesz újabb babánk?
2022. ápr. 8. 16:55
7/54 Dr.med.habil. Genya válasza:
Akarmit is gondolok, azt mondom, elsonek is rohadt gyorsan kerj bocsanatot a szad miatt.
2, ne nemet mondj, hanem magyarazd el neki rendesen az indokod.
8/54 anonim válasza:
Ezt: vagy abbahagyod, és soha többet nem hozod fel a témát, vagy elválunk!
Ha ez sem hatásos, akkor nem is te érdekled.
9/54 anonim válasza:
Biztos nem magyarazta meg el a ferjenek, utolso.
Nyilvan itt is a no a hibas
10/54 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy csak egy nemet mondtam neki? Ha 100-szor nem mondtam már el neki, hogy miért nem, akkor egyszer sem. Erre az a válasza, hogy a második terhességem biztosan jóval könnyebb lenne.
2022. ápr. 8. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!